Godmorgon

Ljusstake Mellow store, mugg Nordljus, ipad 🙂
I två månader nu jobbar jag hemma, med att sälja reportage. Har inga uppdrag som jag måste iväg på. Så jag sover när barnen gått till skolan, äter frukost när jag vill, tränar, plockar här hemma och umgås med folk. Så jobbar jag när jag vill, ibland på dagen och ibland på natten. 
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna styra sina tider så, det är underbart att jobba hemifrån. Lite ensamt ibland, men då försöker jag hitta på lite roliga saker. Så på helgerna njuter jag att få ha min familj hemma!

Möbler Mio, matta Lilla vita villan, lampor Orginal Btc, dynor Blackballoon
Idag ska jag gå en promenad efter frukost med min granne i byn och sedan ska vi grilla hamburgare i pulkabacken och börja flytta in dottern i sitt rum. En skön hemmadag! Letar soffa till dotterns rum, tror jag hittat en nu som blir toppen. 

Idag är sista dagen Allrum har 20 % rabatt på hela sortimentet, ange koden Allrum20 i kassan, gäller ej beställningar och rea.
Ha det gott!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Godmorgon”

 1. Skönt med ledig dag och det där att kunna styra sina arbetstider, det låter bra, men det fordrar ju även disciplin….det hade nog jag aldrig haft….duktig du är!
  Ha en skön söndag.
  Kram

 2. Skönt att jobba hemma lite! 🙂
  Jag funderar på att köpa en iPad men undrar hur den funkar? Hur är det att redigera bilder på dem? Och hur funkar det att skriva på dem? Finns det skrivarprogram i dem eller funkar de exakt som en iphone med appar?
  Använder du den mycket med jobbet?

 3. Jag jobbar ju hemma mycket sedan många år, man dårskapers gjort men det är förbaskat ensamt ibland. Man önskar man kunde ha ” cyberfika ” med fler i samma situation då och då. Det du Lotta, hur får vi till det ;). ? Till den som funderar över IPad, den är suverän att surfa med och läsa på, men redigera och skriva…no no. Detta har jag visserligen skrivit på ipaden men mer text orkar man inte med liksom. Kram Milla

 4. Det där arbetslivet skulle passa mig som handen i handsken! Mycket avundsjuk!! Tyvärr är jag inte lika modig som dig o satsa allt… Bra jobbat! Och tack för en inspirerande blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *