Det kom ett samtal..

 
 
 
Vilken toppendag jag haft, först promenad med en vän från byn. Sedan lunch med min fotografvän Cicci och så lite shopping på det med nya kläder och schäslong till vardagrummet. 
 
 
 
Ljusstakar Allrum, brivkor på väggen Hemlängtan
 
Men inte nog med det så ringde en av Sveriges största bildbyråer och vill ha ett samarbete med mig. De vill sälja mina reportage i andra länder än Sverige. Att få tillhöra dem är stort! Där finns bara duktiga fotografer, som jag ser upp till och de har massor av viktiga kontakter. 
 
 
 
Vas Allrum
 
Orden hon sa till mig där i telefonen om bilder hon sett, om min känsla osv och min talang det tar jag med mig i hjärtat. Jag är ödmjuk inför min roll som fotograf, jag känner mig fortfarande efter tre år med eget företag ibland lite vilsen. Är det här rätt osv?. Men på något sätt efter denna bra månaden med så många sålda reportage och efter detta samtal så känner jag mig stolt och glad. 
 
Så till dig säger jag åter igen, om du har en dröm om något …så kan det gå. Våga lita på din känsla, din längtan efter att göra det du älskar. Jag är så glad att jag blev fotograf, det ger mig glädje och ett mervärde för mitt liv. 
 
Så nu kanske ni får se mina reportage i Tyskland osv och så har jag en ny kontakt i Japan också 🙂
 
 
Livet är banne för häftigt om man vågar vara lite galen ibland….
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

40 reaktioner på ”Det kom ett samtal..”

 1. men oj oj oj!!

  -ja jag säger då det, vilken saga du lever i fast helt på riktigt!

  Men jag är inte förvånad direkt, vet inte riktigt vad det är, men man fastnar för dina bilder och känner igen dom,din stil helt enkelt. Lätt tillgängliga bilder med längtan och kärlek till det vardagliga hos oss människor men ändå specilella med fokus på personlighet och driften att skapa något eget.

  Nu är det Du som är läromästaren och inspiratören för oss alla andra som fotar till vardags för nöje och lust.

  Vad skall komma härnäst…?
  hi hi

  ha det bäst/kram

 2. Underbart,Lotta,underbart…Du är värd allt du får till dig nu……Grattis till dig för att du vågar gå mot dina drömmar….:)))

  Kraaaam å mys från mig..
  Annelie

 3. Alltså, det är så inspirerande att läsa om dina framgångar. Vilken super-kanongrej! Tänk vad man kan om man vill, och tänk vad du kan. Det är av sådant här jag blir peppad och vågar följa mina drömmar. Önskar dig all framgång! / Lina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *