Att tycka om lite av varje…

 
 
Ibland brukar jag fundera på mig själv varför jag alltid är i farten, lite här och lite där. Jag är ofta väldigt närvarande i stunden, men jag vill så mycket, jag gillar så mycket. Jag gillar inte sitta still…båda mina föräldrar är likadana.
 
 
 
Å ena sidan älskar jag gräva, skita ner mig, vara ute i naturen och känna dofterna i trädgården. Å andra sidan gillar jag vara på resande fot, upptäcka, inspireras, lära känna nya människor osv.
 
Jag gillar däremot inte att göra saker i stora grupper, som träna i grupp, fotbollscuper med ungarna eller ställen med mycket folk som tex bo på camping osv. Jag vill välja min tid, jag vill välja vad jag vill göra och vilka jag ska umgås med…jag göra det på mitt sätt. Jag går såklart gärna på en fest med mycket folk, men då ska det vara för jag själv valt det och visst jag åker en dag på cuper osv för barnens skull..men det är inget jag längtar efter. 
 
 
 
Numera tycker jag också om att träna, shoppa kläder, unna mig stunder för mig själv på salong. Allting som kommer lite efter barnen blivit större och mer tid finns helt plötsligt för mig. 

 
 
Men så landar jag ändå här hemma igen och fylls på med inspiration, lantluft och lugn och ro. Jag måste få mina stunder att tänka, tystnad, skogsdoften. Jag behöver kunna sitta på min trapp och bara stirra rakt ut. Inte ha några grannar precis på mig…då skulle jag bli tokig. 
 
 
Men sedan måste jag också ut, ut och träffa människor, se nya platser, upptäcka och göra nya saker igen och så håller det på…lite av varje på mitt sätt som jag vet jag mår bra av. 
 
 
Ha en fin söndag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Att tycka om lite av varje…”

 1. wunderschöne blumen!!! ich habe sie auch im garten und liebe sie über alles!!! viele grüße und einen schönen sonntag von angie aus deutschland

 2. Det är väl härligt att tycka om lite olika saker. Vad härligt det verkar vara när barnen blir större och man får tid för sig själv. Jag är mitt inne i småbarnsåren och visst det är såklart också underbart men det härligt att läsa att det finns annat.

 3. Jag älskar också lugn och ro omkring mig. Så känns det att komma hem och njuta av tystnaden. Det är viktigt att hitta sin puls mellan aktivitet och vila. Mellan ensamhet och gemenskap. Sköt om dig! Kram

 4. Jag känner så lika. Vill var för mig själv men ändå träffa folk, vill ha lugn och ro men behöver nya utmaningar hela tiden…
  Mitt i livet och så vill man ha det bästa av allt

 5. Jag är också sådan där att jag måste få ha mitt hem, mitt hem där jag bara kan få vara i tysthet de dagar jag behöver det. Sen gillar jag att stå i centrum, jag älskar mina läraruppdrag där alla lyssnar på vad jag säger och där alla blickar är på mig.
  För mig är det nog så att jag tycker om att stå i centrum just för att jag har mitt hem där jag bara får vara.

  Fast din trädgård hade jag nog behövt. Hahaha

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *