Matsal och lchf

Efter en dag med kalas och en del träning slänger jag mig nu i soffan och tittar på gamla tvprogram och tittar på bloggar. Imorgon far jag till Karlstad och gör reportage. Längtar!
 
 
 
 
Så delar jag denna med er också…nu har jag kört Lchf i 10 månader och 9 månader med träning och jag känner mig så nöjd. Finns fortfarande en del kvar på magen, armar och ben..men när jag tittar på denna bilden så ser jag vad som är gjort. Min man sa häromdagen att mina armar är ungefär hälften nu 🙂 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Matsal och lchf”

 1. Jag tycker du är svinbra! Men en fråga som jag funderar på (eftersom jag funderar på mat vs träning). Tror du att du hade gått ner lika mkt om du hade ätit som tidigare men tränat som du gör idag? Jag vet att du inte orken/lusten att träna innan men om man tänker bort den biten.
  Heja heja dig!
  Kram
  Emschen
  http://www.emschen.se

 2. Menar du att det skiljer 10 månader mellan bilderna ? Du är super snygg i de vita jeansen och cerise tröjan tjejen.

 3. Vad snygg du är!! Du har gjort en bra investering i dig själv! Nu är det jag som gör likadant! Tack för inspirationen:)))
  Kram

 4. Jag har alltid tyckt att du varit fin, även med fler kilon. Men det är sunt att inte ha övervikt och jag tycker du kämpat på så otroligt bra. Du ser frisk ut och är otroligt snygg!! 🙂 Bra jobbat Lotta! Du inspirerar på ALLA sätt. Stor kram från Josefin

 5. Vad duktig du är!
  Jag funderar själv på att börja med LCHF för min oroliga
  mages skull.
  Snygga vita brallor!! vart har du köpt dem??
  Kram en som följer dig och gläds med dig!
  /annica

 6. Emschen jag älskar att äta Lchf, tidigare hade jag ett sötsug varje dag, så mitt svar är nej. Jag har rört på mig mycket, gillar inte att sitta stil men jag har i och för sig aldrig tränat. Lchf gör ju mitt blodsocker är jämt, jag längtar aldrig efter sött och då är det lättare att gå ner i vikt. Jag upplevelse aldrig det när jag åt kolhydrater, då var det mer en kamp hela tiden och därför sket jag i det.

  Kram Lotta

 7. Så otroligt bra jobbat och vilken fantastisk förändring!
  Det riktigt strålar om dig på den nytagna bilden!
  Och du inspirerar mig och många andra att ta tag i det eländiga sockerberoendet!
  TACK för det!
  Ha en fin kväll
  Kram
  Jenny

 8. Hej
  Vilken försändring!!!! jippi
  När du är i karlstad får du inte missa Noll54, en helt underbar inrednings affär i karlstad city.
  Kör försiktigt.

  mvh Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *