Före och efter bilder i vardagsrum och matrum

 
 
 
 
 
Ibland är det bra att stanna upp och se tillbaka, se vad som har gjorts och vart man är på väg.
 
Jag hade en dröm för flera år sedan att kunna göra om här hemma, då jobbade jag på förskolan och kunde inte det ekonomiskt. När jag började blogga för fyra år sedan så började jag också längta efter ett ljust hem, men att få bort väven var då ett för dyrt projekt. Jag fick helt enkelt ha det som jag hade, det var fint det också..på sitt sätt.
 
Så startade jag mitt företag på heltid i april och det gick så bra att jag helt själv har kunnat betala allt här hemma från färg till möbler och fått så här fint. Känns väldigt bra att kunna säga att jag fixat detta helt på egen hand och jag är så nöjd!
 
 
 
 
Fortfarande är det tavlor och lite saker kvar, men dock inte så mycket. Jag funderar mest på tavlor nu, tycker det är lite svårt…
 
 
 
 
 
Så här är några bilder hur det såg ut innan, det var mysigt det med. Men jag var trött på det bruna och eken och längtade efter vitt. Soffan hade vi haft ganska många år. Jag sålde nästan alla möbler på Blocket och gav några saker till mina systers söner och fick en hel del pengar för möblerna.
 
Hur det än är så är jag lycklig över att ha en man som står ut med mig, tänk när målaren kom och jag sålde av och bytte möbler utan att veta just då när jag skulle kunna köpa nya…allt eftersom jag har jobbat har jag kunnat köpa lite nytt. Dessutom så har han hjälpt mig att måla en del möbler också och säger nu att han tycker det är finare nu än innan. Längtar nu till jul, ska bli så kul att pynta!

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna göra det här på så kort tid, jag är bara så tacksam att fått jobba och sälja mina reportage. Att starta företaget på heltid var en chans jag tog, även om det inte går bra i framtiden så är jag glad för mitt hem. Jag begär inte av någon annan att de ska tycka om min nya stil osv. det spelar ingen roll, för vi bor här och vi tycker om det.

Nu är det dags att svara på lite mail och fixa det sista för dagen, jobbar hemma i två dagar innan det är dags för föreläsa för Rotary.
 

 
 
Ha en fin ny vecka, ta hand om er alla mina goa bloggläsare!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

26 reaktioner på ”Före och efter bilder i vardagsrum och matrum”

 1. Det är så roligt att höra sådant här, höra om personer som verkligen lyckas efter att ha bestämt sig att följa sitt hjärta och göra det man verkligen vill, jag gläds med dig!
  Och ni har verkligen fått det så fint. Kram Jennifer

 2. Fint innan men jättefint nu:) smålog lite av igenkännande då jag läste om ditt säljande utan att veta när etsättningmöbler kommer, är just nu. Tur att männen vi lever med är de bästa! Kram à

 3. Du har det jättefint Lotta och du har fått mig att fundera ett varv till. Jag behåller mitt gråa och svarta som jag har haft i många år nu och bygger på det istället för att kasta ut det. 🙂 Så tack för inspiration!

  Jag tycker det är så kul att ni är så många kvinnor i era bästa år som satsar på er själva och er karriär så jag ryser lite när jag tänker på det. Heja er alla! Heja dig Lotta!

  Kram

 4. Pia H…..

  Tänk vilken lycka att kunna göra om så mycket på en och samma gång helt underbart! du har fått det så fint helt i min smak, vad härligt att få förverkliga sina drömmar och dessutom att det har gått så bra!fortsätt på den vägen fina lotta, lycka till och tack för en under bar och fin blogg.

  Kram Pia H

 5. Vad härligt att höra att du lyckats =) Och det blev jättefint, vilken skillnad. Duktig du är =)
  Visst kliar det i fingrarna efter julpynt nu *hihi* Kram och ha en härlig dag

 6. Du har så fint o jag förstår så väl känslan av att jag har verkligen fixat detta själv..nåja- utan de där karlarna som tålmodigt betraktar, hummar o hjälper till- hade det kanske gått liiite långsammare. Vi har flyttat från hus till gammal lägenhet o är långt ifrån klara men lite i sänder byts ut o kommer till. Fint att ha goa bloggar med mycket inspiration o lust att koppla av med emellan varven!
  Kram!

 7. Heja dig Lotta. Fantastiskt att läsa om din resa. Du ger energi till oss andra kvinnor som tvekat inför något nytt. Härligt att du vågade o ännu roligare är att det gå så bra för dig. Ditt hem är varmt och välkomnande precis som din blogg. Ska bli kul att se hur fint det blir till jul. Kramisar Tina

 8. Ja tänk vilken resa du gjort Lotta!!! Hejja dig! Och vilken lycka att du vågade ta det där stor steget till att jobba med detta heltid.
  Gillar verkligen din make-over! Att ändra om i sitt hem hör till de roligaste sakerna man kan göra.

  Ha en underbar dag!
  Kram, Jenny

 9. Jg blir glad när jag läser ditt inlägg, jag tycker att du är JÄTTEDUKTIG, tänk om fler skulle våga göra detta du har gjort!
  Önskar dig en trevlig höstvecka!

  mvh Birgittha

 10. Du är härlig inspiration Lotta, ödmjuk och äkta. Underbart fint har ni det, märks att det är kärlek i hemmet!

 11. WOOOOW !!!
  Detta är verkligen jättefint !! Coooolt och krispigt,ljust och med mer kontraster än innan.
  Supersnyggt,helt enkelt !!
  Tavlor kan ju också vara foton på familjen i svartvitt blandat med någon tavla av ex. Lovisa Burfitt, då har du ju samma färgskala. Färger kan du ju sen tillägga med växter o blommor om du vill.
  Verkligen kul att du lyckats med ditt företag, men så vågade du också !!
  Kram o ha en fin vecka,
  Monica i Rom

 12. Du har så fint Lotta, det var fint förut också men håller med om att det vita är fräscht och stilrent!Din blogg är bland dom BÄSTA, du står med fötterna på jorden och förmedlar en positiv och härlig känsla. Du har förändrat ditt hem, din livsstil, men är ändå samma goa Lotta som förut. Tack för din mycket inspirerande blogg och ha en riktigt mysig dag/Kram Rita

 13. WOW säger jag! Imponerande att höra om kvinnor som startar egna företag och lyckas bra med det. Och du som gjort det på så kort tid! Grattis till det. Du har ju fått det jättefint hemma.

  Kram Johanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *