Reportage om mig och min familj

Foto Olof Abrahamsson,  text & styling Pernilla Nillson
Har ni sett vilka sötnosar…min fina familj vid poolen. Det är nu tre år sedan duktiga Pernilla Nilsson stylist och skribent och Olof Abrahamsson var hemma hos oss. Delar av reportaget har visas i Allt i hemmet tidigare, men är nu fler bilder och nu istället i tidningen Livet på landet. Har ni sett vad små mina barn är..
Då hade jag bloggat bara ett år och hade inget företag. Vårt liv och vårt hem såg annorlunda ut…men Lantlivet är det samma. 

Nej nu ska jag ut i trädgården och pyssla och så har jag fixat en massa god mat till kvällen…så härligt med helg! Jag har varit och fotat ett underbart fint kök idag så här ska inte jobbas mer idag.
Ha det gott!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Reportage om mig och min familj”

 1. Prenummererar på Livet på landet. Gillar den tidningen väldigt mycket. Fina bilder och mysiga repotage. Blev glad då jag hämtade posten och så bilden på dig och din familj på framsidan av tidningen. Kändes ju som ”det var ju ett bekant ansikte” =)
  Gillar din blogg mycket och tycker att du tar så fina bilder. All lycka med ditt företag. Go helg, Kram!

 2. Vilka underbara familjebilder! Er pool ser ljuvlig ut! Jag njuter just nu av vårt nybyggda växthus. Det är som en dröm för tomatplantor samt fika en blåsig Skånedag!
  Kram Anna

 3. Roligt att se ”gamla” bilder på sig själv =)
  Väldigt intressant reportage var det iallafall 😉
  Hoppas att du får en skön långhelg.
  Kramar ifrån mig

 4. Godmorgon =) Vad skoj att se er i tidningen, vilken känsla att vara med sådär =) Härligt med pool. Nästa vecka visar dom 26 grader på fredagen, då skulle en pool sitta fint. Kram och ha en skön dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *