Att träffa ett bokförlag..

Jag var i Göteborg igår och träffade bokförlaget, å jag vet inte vart jag ska börja för skriva om det mötet. På vägen dit så gick jag genom ett soligt Göteborg för att rensa hjärnan lite och för att kunna tänka vad det är jag vill med mitt liv. Jag kom fram till att alla de möten med människor som jag har och haft har vävs samman på olika sätt och lett mig till den jag är idag. Jag är uppskattar livet och de chanser jag får till utvecklas, livet är för kort för att inte våga. Jag kommer troligtvis bara få ett erbjudande om att göra en bok och den chansen borde man ta om det erbjuds…
Det visade sig att redaktören även var fotograf en mycket duktig sådan som fotar underbara bilder och som jag beundrar nu när jag vet vilka jobb hon gjort. Vi hade mycket trevligt,det ”klickade”..ska någon få göra en bok om mig så är det hon tänkte jag. Jag fick höra rara ord om mina bilder och min blogg och mina ideer…det låter mycket lovande att Fyra årstider kan bli en bok..men inget är klart ännu. Jag ska fundera, bokförlaget ska komma med ett slutbesked, många hundratusentals kronor utlägg för dem och avtal ska i så fall skrivas…så jag håller er nyfikna ett tag till..:) Jag är mycket lycklig att jag åkte, och jag kan inte sluta le åt att de faktiskt de som mailade mig….bara det är banne mig en egoboost i sig själv.
Tusen tack för mail, kommentarer och sms igår..ni är underbara! Kvällen firades på Liseberg med mamma och ungar. En underbar solig kväll i Göteborg!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Att träffa ett bokförlag..”

 1. Härligt Lotta!
  Lycka till!
  Jag ställer mig på kö för din bok direkt, hi, hi…!
  Ha en skön sommar!
  /Jeanette H.

 2. Å va spännande!! Du är så himla kreativ och driftig, hoppas det blir av 🙂 Och så längtar jag efter mer inspirationsbilder från ditt nyrenoverade och supersnygga hem! Du har en otroligt mysig blogg som man blir beroende av 🙂 Kram Lena

 3. Vilken ära att bli tillfrågad om bok. Sug åt dig, du är så väl värd uppmärksamheten för allt jobb du lagt ner genom åren. Jag har följt dig sedan start och tycker du både skriver bra och tar så fina bilder.

  //Linda

 4. Åå vad glad jag blir att det kändes rätt i magen,det ändå det som är det viktigaste.
  Hoppas verkligen att det blir av och att det i sådanafall blir precis som du vill.
  Och precis som du säger,det var DOM som tog kontakt med dig….bara det =)

  Kram Thess

 5. Å va kul låter ju jätte spännande, skulle ju passa perfekt till din underbara blogg, jag följer den varje dag, vart de en bok skulle jag köpa den direkt.

  Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *