Justin Bieber in my heart

Bild iPhone

Idag har varit en bra dag på många sätt och viss. Jag har fällt några tårar om man säger så. Den här fina tjejen är min stora dotter, hon va bara 9 år när jag började blogga. Hon är en underbar person på många sätt och viss. Hon gnäller sällan, kräver inte en massa, hon är väldigt tacksam och snäll. Vi är nästan aldrig osams, jag gillar att vara med henne..hon är som en nära vän som jag kan göra saker med som en kompis.

Jag ville så gärna få biljetter till Justin Bieber på Globen, jag gjorde allt jag kunde men det blev inga, till en bloggtjej hörde av sig som hade hört om det på min företagsfacebook. Kan ni tänka er, nu har vi två biljetter. Jag kan bara inte förstå det…vi är så glada! Mitt lilla Bieber fan här hemma är så glad och ni kan tro att jag känner mig som den bästa mamman på jorden.

Jag tycker så synd om alla tjejer/killar  som inte fick biljetter för att andra köper dem och säljer det dyrt, det känns fel. Men jag blir så glad av att det finns människor där ute i bloggvälden som kunde hjälpa mig..jag är så tacksam. Som ni förstår är det inte mamma som inrett rummet..ler:) där bestämmer hon själv.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Justin Bieber in my heart”

 1. Här har vi ett lyckligt fan också, jag och min dotter lyckades köpa ett par biljetter via ticnet, men nervöst och på håret var det! Ja, vad ska man göra åt alla dessa människor som roffar åt sig på bekostnad av andra?
  Vi kanske ses på Globen i april då!

 2. Jag försöker om jag kan få ngt av en chef som jobbar på Globen. Maken min jobbar där extra och jag alltid får ngr biljetter.

  Jag hörde att dem kommer att ha en extra konsert, så kolla gärna Ticnet.

  VH,
  /SEB:are

 3. Underbara bilder, det är så snyggt med vitt. Åh så roligt för din dotter, & dig såklart, jättespännande.
  Våra flickor, 14 & 10 har sitt bästa sommarlov någonsin, 2 juli fick vi 11 st små hundvalpar dom naturligtvis är helt ljuvliga.

  Kram Kram Ninna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *