Nu är det höstfint

 
 
Idag har jag pysslat i trädgården med barnen, så fint det blev.  Det har varit en toppendag och jag har bara njutit. Våran stora skräphög har eldas upp också. När vi var klara med allt hoppade vi i badet och efter det blev det även städning inne, så nu är det fint här.
 
 
 
Nu ska jag jobba vid datorn en stund. Ha det så bra alla fina.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Nu är det höstfint”

 1. Hej!
  Låter som en toppen söndag. Här har vi också haft en ordentlig höststädning, men mest inne. Men det vackra vädret lockade naturligtvis ut oss att fixa även i trädgården och jag och näst yngsta dottern tog en härlig promenad vid havet.
  Kram
  Hanna

 2. Ja verkligen höstfint Lotta!!! Tur man älskar advent och julen- LÄNGTAR!! För vintern i sig är fruktansvärd tycker jag, den 13 januari får det gärna bli 1 maj igen, om jag fick bestämma!

  Älskar granris, blev sugen på att ta in redan nu när jag såg dina bilder.

  Vacker nu höstheader också!! Mari.

 3. Heja Lotta! Härliga höstbilder:) och strunta i språkkommentarerna! Jag är/har oxå varit en nörd på att allt ska vara korrekt stavat osv, men aldrig haft behov av att kommentera andras bloggar med sånt o tänker inte nu heller;) Jag har istället upptäckt hur roligt det är att blogga, så jag skriver hellre mkt men kanske fel ibland. Roligare att göra inlägg o göra peppande kommentarer än att sitta o rätta. Det finns alltför många i vårt avlånga land som inte vågar skriva något av rädsla för att det ska bli fel. Tycker du låter som en sund o uppmuntrande lärare:) Ha det hösthärligt hos er! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *