När livet är som bäst..

Nuförtiden är jag hemma nästan alla dagar när barnen kommer hem från skolan, om inte jag står i dörren så har vi mormor här som bara bor några kilometer bort. Idag packade vi picknickkorgen och gick till skogen för att plocka granris till min julstyling och bakning för Dansukker som jag ska fotografera. När vi kom till skogen hittade vi så mycket kantareller att korgen fylldes av svamp.

Att få göra detta med barnen är det bästa med att vara sin egen. Jag kan styra min tid och jobba ikväll istället när de sover.När jag gick där i skogen ..kände alla dofter, såg på mina glada barn så tänkte jag..att detta är livet när det är som bäst. Så enkelt och underbart!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”När livet är som bäst..”

 1. Vilken lyx att få vara tillsammans med barnen på em och hitta på härliga utflykter och annat tillsammans.
  Gillar också din inställning att du faktiskt uppskattar det så mycket också.
  Tack för en trevlig och inspirerande blogg.
  /Marion

 2. Härligt med lådan full av kantareller och höstlöv runtomkring!Underbar höstbild!
  Åh, ser fram emot alla foton, bilder och reportage stajlade av Lotta!!!

  Njut av varje stund med dina barn.
  Såg att någon som heter Birgitta (ovan)hade skrivit att hon var hemma när barnen var små.
  Själv var jag barnledig 1 1/2 år (med båda barnen) och jobbade halvtid under många år. Nu när mina/våra barn är stora 23 och 21 ser jag med tacksamhet tillbaka att jag kunde vara hemma så mycket med dem.
  Man man ska dock komma ihåg att i dagens samhälle är det inte alla som kan jobba mindre uatn som måste jobba heltid. Så alla…Njut när tiden finns. Även alla småstunder man har tillsammans. De är guld värda också!
  Tiden går så fort.
  /Jeanette H.

 3. När jag skrev: Ser fram emot alla foton, bilder och reportage stajlade av Lotta så tänkte jag speciellt på dina julförberedelser just nu.
  Givetvis alla andra foton också.
  Ja, detgår fort till adventstiden och jul också.
  Men nu får vi njuta av alla höstfärger ett tag till.
  Ha de´så bra!
  /Jeanette H.

 4. Hej Lotta!
  Vilken varm och fin header!!!
  Jag förstår att livet är härligt att få ha det så, njut:-)
  Jag och min kompis Lotta har ju en liten inredningsfirma som vi har många drömmar och idéer med, Drömmar & Ting. Vi hoppas att vi kan jobba mindre tid som lärare och lite mer med inredning. Den dagen kanske kommer snart….
  Ha det fint!!!
  Kram Susanne

 5. Helt rätt vännen! Njut och ta vara på tiden JUST NU kommer aldrig tillbaka. Vår svenska allemansrätt är guld värd i dessa skogens skördetider.
  Å du tack för att du gav mig MOD mina kort och andra alster finns nu hos en gårdbutik och en nätbutik.Å lite till är på g.

  Kram Kram
  Katha

 6. Vilken jättefin header du har gjort! Och när man sen skrollar ned och ser svampen känner i alla fall jag suget efter att gå ut i höstsolen och greja i trädgården. Härligt!

  Ha det gott
  Åsa

 7. ja här var vi och hade höstfrukost ute i höstrusket i söndags hela familjen…det är kvalitetstid som ligger även oss varmt om hjärtat…hittade dock bara fyra små ynka kantareller till söndagssteken…kramis till dig från mig; semlan(mys och hemtrevnad)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *