Bloggträff på Liseberg

Blus Store 4 Mjölby ( bästa affären där jag bor)
halsband Nordljus
Hallå vänner. Jag har precis kommit hem från bloggträff och en heldag med familjen på Liseberg! Vilken underbar dag vi haft!
Först träffades vi ca 20 st vippinbjudna bloggare och gick på rundvandring i den vackra parken och trädgårdsmässan…så mycket fint att titta på. Sedan avslutades det med att Ola Skinnarmo ambassadör för Vi skogen planterade ett träd som en symbol för de gåvor som skänks och för de träd som planteras i miljöarbete och fattigdomsbekämpning i östra Afrika. Det skålades i bubbel och en fin goodiebag delades ut.

(foton från mobilen)

Jag och kärleken i ur och skur
(foton från mobilen)
På kvällen åkte vi karuseller så det stod härliga till!! Inga köer..det tackar vi för.
Om du har möjlighet så besök gärna Liseberg i helgen..så mycket fina blommor och växter, du kommer inte ånga dig. Tack snälla Liseberg för ni ville bjuda mig och min familj på denna upplevelse. Nästa år kommer jag gärna tillbaka:)
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Bloggträff på Liseberg”

 1. Vad roligt att du varit i Göteborg! Ska också åka på Trädgårdsmässan idag! Hoppas du får en jättehärlig dag, i solen! Många varma kramar till dig!

  Jessica i Trollhättan

 2. Låter som en fantastisk dag- kväll på Liseberg!! :)) Jag var där med familjen för snart 1 år sen och för 2 år sen var jag i Göteborg med en kompis på Madonna! :))) Det är så underbart där. 🙂 Ha en bra dag. Kram

 3. Hej Trevliga Lotta 🙂
  Visst var det trevligt…..men lite småkyligt fram på kvällen….
  men idag e det verkligen sommar..
  bilder kommer 🙂
  Ha det gott
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN
  Håkan

 4. Det var kul initiativ av Liseberg och roligt att träffa andra bloggare! Dock har jag dålig koll på vilka de andra var… har du några adresser att dela med dig av?

  /Linda med Lindas trädgårdsblogg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *