Lantliv när det är som bäst..

Vilken dag vi haft. Underbart väder, man blir lycklig ända in i märgen:) Vi har jobbat på huset med fasaden, jag har varit på garagetaket och skrapat bort mossa ( fy vad högt) och jag har börjat gräva land. Min söta granne har målat ny fin spalje som vi ska sätta upp mellan våra trädgårdar och plantera rosor..så jag/vi har grävt lite. Himmel vad svettigt det blev. Fick hoppa i poolen hela tiden, så jag ska inte klaga…det kommer bli sååå fint.
Ikväll har vi varit vid fina vättern, när vi satt ner ändan i solstolen så började det regna..typiskt!! Det var bara att åka vidare till en annan strand och där sken solen. Barnen badade och jag och gubben hånglade..hi,hi..Nu sitter jag här i uterummet med tända ljus, ett glas vin och datorn i knät. Det är underbart med semester!!
Kram till er Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Lantliv när det är som bäst..”

 1. Åh vad detta får mig att längta hem till Sverige. Här försöker jag leva lantliv i en lägenhet mitt i London. Om du har något tips på hur man faktiskt gräddar igenom limpor i en gasugn med öppen låga och utan temperaturmätare så mottages det tacksamt!

 2. Hej Lotta, ja det är underbart med semester :-)) har fortfarande två veckor kvar innan jag måste iväg och jobba. Igår var vi i skogen, letade efter bär och svamp, lite kantareller blev det men inte mycket men några nya bilder hade jag med mig hem 🙂 det är fortfarande sommar men några tecken på tidig höst har jag redan hittat. Det är också en fin årstid som jag gillar. Önskar dig en jättefin vecka med lagom sol och regn bara på nätterna när du sitter i ditt uterum :-)) Ha det bra, kram Irene

 3. Åhh, vilken härlig kväll! Det låter som rena idyllen! Och det är det ju också när jag ser på den vackra bilden. Du lever verkligen fullt ut Lotta!
  Och vad du hinner med! 🙂
  Kram!

 4. Hej! Du skriver jättebra! Kanske vill du skriva på ett byggforum om något projekt du har i gång för en liten morot? Det skulle bli riktigt uppskattat.

  Hör av dig till mig på mejl så berättar jag mer,
  helgibyggla@gmail.com

  Vänliga hälsningar
  Helgi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *