Älskar landet

Hej hopp vad dagarna går fort. Idag har jag varit och träffat ett gulligt blivande brudpar. Nu ska jag ut och måla på huset, finns lite att göra när man har hus. Imorgon ska vi städa skolan på 600 kvm..puh.. Som ni förstår är det mycket ”att göra saker” som sker här hemma hos oss på gården i sommar, en del saker har vi skjutet på i flera år, som måste bli gjort. Man går grejer lite, dricker lite kaffe, vilar och bara njuter av att bo nära naturen och lugnet.
Älskar bo på landet..här finns det tid att bara få vara i sin egen lilla värld. Man går i sina skita trädgårdsbyxor eller målarkläder och bara är..vet knappt när jag sminkade mig senast:)
Ha det så bra alla ni fina som tittar in här!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Älskar landet”

 1. Det är härligt på landet och man behöver aldrig känna sig sysslolös. Det finns alltid hur mycket som helst att fixa och dona med. Men om man vill så kan man också strunta i allt och bara softa ibland utan att någon har ont av det.
  Ha det fint!!

 2. Vilar gör du väl bara när du fikar!;)
  Här grejas det också, men inte alls i det tempo du har!:) Och du, jag bor i stan och har bara sminkat mig en gång de senaste 2,5 veckorna och det var när vi åkte till Göteborg.
  Kram

 3. Säger detsamma! Det är just detta som är den bästa semestern, skrota hemma helt naturell, sova när man är trött, vakna när man är utvilad, äta när man blir hungrig…lantlivet när det är som bäst. Älskar t o m att måla huset. Vill inte byta bort detta för allt i världen!
  Kram Eija

 4. Jaaa,visst är det underbart att få bo på landet och att få gå skitig om man så vill..:))Å varför smink vi är väl så snygga ändå…lr hur…KRAAAM du härliga tjej och fortsätt ditt mysande på landet!!!

 5. själ känns det mest som jag slappat hela dagen…men man blir så slö då regnet bara öser ner, hoppas på finare väder i morgon .kram och må så gott och slit inte för mycket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *