Fotografera lantligt och lite styling

Har haft en fantastisk eftermiddag i hagen med ett förlovat par, jag brukar inte fota här hemma så ofta, men det här var lite special. Jag ville använda rekvisita och visa hur det kan förhöja stämingen i en bild. Jag som älskar att pyssla och tänka ut bilderna innan, fick verkligen utlopp för lite styling också. Det nyförlovade paret var fantastiska att fota, avslappnade och söta.
De blev så många, många bilder så det kommer snart.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Fotografera lantligt och lite styling”

 1. Åh, så vacker bild. De måste ha blivit toppen-nöjda med ditt upplägg.

  Läste ditt inlägg längre ner *Personligt*. Så klart är du en fotograf Lotta. Utbildning eller ej. En del har det i sig och en del inte. Det där med att se vackra bilder. Din framgång talar dessutom sitt tydliga språk. Så sträck på dig och känn dig stolt!!!

  Kram
  Charlotte

 2. Men Lotta den här bilden är helt fantastisk! Att fåren ställer upp så fint bevisar att du även är en djurvän! Ooooooh vad jag går igång på ”djurinredning” och ”djurstyling”. Sånt får det bli hos mig sen också… Du ÄR en riktig fotograf Lotta, känslan finns där till 100%, låt ingen annan ta det ifrån dig!
  Kram Eija

 3. Underbar bild! Man skulle bara vilja nappa tag i det där vinglaset, slå sig ner på ”täcket” och sitta där mitt i naturen och njuta…/Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *