Reportage i Villaliv

Förra sommaren var Joakim och Peter här och ville fota vårt uterum (killarna som jag tidigare gjort reportage tillsammans med). Då stylade Lotta till det lite och så blev det fina bilder i tidningen Villaliv.
Det var så länge sedan så det hade jag nästan glömt bort.

Välkommen alla nya läsare till Fyra årstider..på denna blogg hittar du smått och gott.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

34 reaktioner på ”Reportage i Villaliv”

 1. Hej Lotta!
  Jag bläddrade nyss i Villaliv som kom med posten idag och såg dig där!!
  Har ju läst om dig tidigare i andra inredningsmagasin också förståss. Kul!!
  Ha det fint, kramar

 2. Så kul det var när jag bläddrade i tidningen och såg den första bilden. Tänkte att det där känner jag igen, och sen såg jag plötsligt dig på andra sidan! Jätetfint reportage!
  ninaerica

 3. Hej!
  Gjorde några ärenden efter jobbet och kom hem sent idag.
  Nu är klockan 19.00.
  Jag satte på lite kaffe och fixade en macka. Satte mig i soffan och tog med mig en inredningstidning som jag fått med posten och lite annan reklam + tidningen Villaliv.
  Och vad ser jag…jo Lotta och dina/era söta barn. Härliga, ljuvliga bilder! Vilken inspiration. Det passar bra idag när solen skiner och man anar våren…
  Och vad ser jag på din blogg…
  Vad duktig du är Lotta! Du har sån känsla för inredning ger mig tips och ideér och inspirerar oss alla som följer din blogg!
  Kram Jeanette H.

 4. Mera Lotta och mera av Lottas hus och livsglädje!!! Ett jättefint reportage, du sprider gladrus omkring dig, det är vi så tacksamma för!!! Din bloggvän Mari ( och fb-vän =)

 5. Hahaaaaa,jag bläddrade i den nu när jag kom hem från jobbet….kom till en sida där det fanns en liten tjej som jag kände igen….ett utekök som jag kände igen….tittar på nästa sida och där står en Lotta jag känner igen!
  🙂

  Jättefint reportage.

  Kram
  Linda

 6. Ser ut som ett fint reportage. Tror tyvärr att jag nog inte lyckas hitta den tidningen i Finland, jag får nöja mej med fina bilderna här på bloggen!
  Kram Kristina

 7. Gick precis igenom dagens post och bläddrade igenom tidningarna och nånting kändes bekant… Det var ju hemifrån dig!

  Så himla fint du har det! Härligt repotage!

  Trevlig kväll! Kram!

 8. Blir så glad när man få se dej och ditt fina hem. Roligt att du också fick vara med på bilderna, annars är du ju oftast bakom kameran. Fotsatt trevlig vår ! / Marie

 9. Jättekul!
  Min arbetskamrat hade med sig den tidningen och visade mig reportaget och sa : titta vilket mysigt uterum. Då fick jag ju se att det var du . Den bloggen är ju jag inne på och läser , fick jag ju tala om för min arbetskamrat. Jätte fint reportage. Kram

 10. Hej, hej Lotta!!¨

  Vad fint reportaget var…. Bläddrade precis i tidningen och tänkte… jamen det är ju du….. :-))) Vilken dröm ert uterum ser ut att vara…. Ett sånt skulle man ju vilja ha!!!

  Ha det gott å kram!
  /Charlotte

 11. Jag är ytterligare en som hittat hit via reportaget i Villaliv! Blev väldigt förälskad i ert uterum, nu ska jag snoka vidare här hos dig för inspiration och vackra miljöer!

 12. Hi hi..Vad kul det var i Måndags kväll, när jag hörde min sambo säga; ”Här är en tjej med i tidningen, som vi fick på posten idag, och hon har ett utekök. Jättefint! Kom och titta….”

  Jag svarar; ”Ja, jag vet…Hon heter Lotta och bor i ett jättestort, fint, rött hus på landet”

  Han tittar frågande och säger; ”Känner du henne?….”

  Ja, vad säger man….Känns nästan som att man gör det lit grand. Älskar din blogg! Keep up the good work!

  kram från Öland

 13. Jättefint! Var så kul att bläddra i tidningen och vips bara så tänkte jag…henne känner jag ju;) Kram Anna V

 14. Hittade till din blogg just genom denna tidning. Din blogg är full med inspiration! Vi håller på att renovera ett gammalt 1800-talshus i lantlig stil, så nog behövs det inspiration!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *