Mitt utekök hos Hemma kanlen

LANTLIV Här visar kvinnan bakom bloggen ”Fyra årstider – mitt liv på landet” sitt härliga utekök i den prunkande trädgården – kan det bli bättre? Fotograf: Anne-Charlotte Andersson
 

Hemma kanalen har lånat några bilder av mig som jag fotat på uteköket, innan jag blev fotograf.  Roligt att få bli uppmärksammad där. Uteköket till höger är min bloggvän Villa hemmet..så fint det med.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Mitt utekök hos Hemma kanlen”

  1. Merhabalar, Gerçek bir hayat hikayesini siz değerli okurlarım için kaleme aldım. yazdığım öyküde geçen olaylar tamamen gerçektir. Ben dinlerken çok hüzünlendim. Ben çok beğendim.Ara arada ağladım. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Bu öyküm Damla özel sayısında yayınlanacaktır. Kaderi okuyacak olan değerli okurlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

    Sevgi ve saygılarımla..

  2. Godmorgon!

    Ja, visst är det lite kul 🙂

    Hoppas att allt är fint. Jag kikar in regelbundet, men är slarvig med att kommentera…. Men jag håller koll på dig 😉

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *