I mitt skafferi

Skylt Emmas ideer, handduk prickig House of Linnea,
 Handduk blommig & trästjärna Country style
Korg lokal butik, bullformar Bagaren & Kocken
I helgen väntar flera fotografjobb. Jag ska fota hos en skönhetssalong och styla/fota med Kristin skafferi inspirationsjobb. Det är alltid så kul att träffa Kristin, jag har så roligt tillsammans med henne. Nu är det bestämt att jag ska gå ner i tid efter jul ..ska arbeta 70% på förskolan, ska bli skönt att få lägga lite extra tid på mitt företag och på bloggen. Vill även ha mer tid med min familj såklart.
Kram Lotta
P.s har fler bilder från skafferiet..men det går bli imorgon..

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”I mitt skafferi”

  1. Vad du är flitig på att blogga, har haft ledig dag idag och kikat in på dina nya inlägg som du har lagt in, flera idag. Så fiiin logga, den blir du ensam om, härlig idé Lotta, annars har vi våra loggor alla vi andra, men med den sticker du ut, så härligt!

    Sköt om dig!
    Kram L-L

  2. Vilken jättefin skylt! Och muffinsformarna var supersöta! Jag besökte din blogg för första gången idag och hittar gärna tillbaka hit igen. =) Hoppas din dag är toppen! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *