Trötter…som vi säger i Östergötland:)

Godkväll i stugan. Idag har jag jobbat 12 timmar på förskolan så nu är jag trötter. Om ni orkar er hålla vakna lite till får ni en titt in i skafferiet. Älskar mitt skafferi, så här fint är det sällan..men bilden är tagen när det var nystädat och efter ett reportage ( reportaget ser ej ut som på bilden)

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Trötter…som vi säger i Östergötland:)”

 1. 12 timmar…öjöjöj förstår att du är trötter! Så underbart att någon vågar starta jul piffet 🙂 Ser fram emot att se ert badrum! Fyndig svar du ger till nyfiken i struten…:)
  Ha det bäst! Åse

 2. Tack för tipset om Koffert! Har nu handlat med rabatten: 2 zinkhus o zinklådan med små numrerade lådor i. Jättefint!
  Du tipsade väl också …om jag inte minns fel om Pappelinaprocent också i somras…eller har jag blandat ihop alla goa bloggares tips…?Köpte i alla fall de två sista nougatfärgade med vita ringar. Jättefina i mitt kök!
  Ha det nu gott, vila upp dej efter en sån dag!
  Kram, Lena

 3. Att man är trötter efter 12 timmars jobb är ju inte så konstigt.. Hoppas du sover gott nu..

  Ett sånt skafferi står på önskelistan till den dag då vi skall bygga om i vårt kök.. Det är så fint..

  Kram Mia

 4. Trötter sa min mormor och morfar som var från Linköping. Det är så trevligt med dialekter, speciellt östgötska, då släkten talar den… Jag jobbade också 12 timmar i måndags och 10 timmar dagen efter. Visst känns det, med det är ju bra med timmar att ta av senare. Ta inte ut dig för mycket så du är helt slut då julen närmar sig. Kram Stina

 5. Det är väl inte konstig om man är trött efter en lång arbetsdag. Jag tycker att jag är trött dygnet runt. Det är väl årstiden som gör det.
  Ditt skafferi har jag redan beundrat i tidigare inlägg och jag gör det igen! Varje gång jag ser det ångrar jag att vi inte byggde ett skafferi i huset!
  Hoppas du har tid att vila ut lite!
  Ha en fin dag!
  Kram Elle

 6. Liebe Lotta,
  ich liebe deinen Blogg und die Bilder deiner Speisekammer machen mich ganz neidisch.
  Dass du nach 12 Stunden Arbeit müde bist, ist nicht ungewöhnlich. Ich hoffe du hast gut geschlafen und genießt deinen Tag.
  Ich komme immer wieder gerne auf deinen Blog. Er ist sehr inspirierend.

  Viele Grüße aus Deutschland
  Karin

 7. Hej,
  Jag håller inte alls med Jasmine. Vi som läser din blogg regelbundet vet vem du är Lotta. Jag tycker att du kan fortsätta hålla din blogg som du vill ha den. En skön stunds läsning med vackra och mysiga bilder som ger oss inspiration, varvat med dina funderingar om livet. Kram och ha det gott./Helena

 8. Hej !!
  Vilken underbar bild på ditt skafferi !!
  Jag får genast lust att plocka om lite och pyssla i köket när jag ser dessa bilder, skafferilös som jag är !!
  Förstår att du är utpumpad, jag jobbade sådana timmar , var och varannan dag i inredningsaffär föra året, inklusive lördag,söndag, ändå fram till julafton. Kan nästan tänka mig att göra det igen ,men då ska det vara min egen affär eller ett eget företag…
  Trist att se och höra att så fort en blogg blir oerhört populär så börjar otrevliga kommentarer anlända som ett brev på posten.
  Jag säger bara en sak :
  -Skit iiit !!!
  Din blogg är helt underbar och förgyller min och många andras vardag. Den ger inspiration till max,bjuder på jättefina bilder och speglar en jättehärlig helt vanlig familjs liv och leverne på landet , med allt vad det innebär.
  Din framgång är du väl värd och fortsätt att köra bloggen på ditt sätt som du alltid gjort.
  We love it !!
  Kram,
  Monica

 9. Är det nu nån surpuppa som varit här och klagat?? Jag har sett det på andra ställen, men HÄR??? Varför?? Verkar som att du tagit bort kommentaren men jag anar att det var nåt sånt…och jag förstår det inte? VAD kan det finnas att störa sig på här hos dig??? Bara mys, kärlek, hemtrevlig inspiration och en människas väg att följa sitt hjärta!

  Jag prenumerarar på dig och du är dagens inspirationsinjektion, är nog smått beroende av känslan av dina feelgodd-inlägg och är lycklig varje dag det finns en feed från dig att läsa, speciellt dagarna då jag inte får ihop mitt eget liv så som jag skulle vilja…

  Allt gott till dig! Och till den klagande – det är bara att sluta läsa om en blogg inte faller en i smaken! Vad är det som gör att man måste skriva sina negativa åsikter just när det gäller bloggar, man går ju inte direkt fram till folk på stan och klagar på utseende, attityd o dyl? Man är på BESÖK i någon annans domäner och så länge innehållet inte är skadligt/stötande osv så kan man hålla sin galla/avundsjuka för sig själv, man behöver aldrig mer sätta sin fot i den bloggen om den inte faller en i smaken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *