Lite julstämning och första julklappen

 
Jag har inte julpyntat ännu..jag lovar *ler*. Men jag har slagit in den första julklappen. Kunde bara inte hålla mig från att ta fram några fina julsaker från skafferiet. Allt för att sprida lite julinspiration. Snart arbetar jag som frilansande stylist …då är det tillåtet att få vara lite galen *tjohoo*.

 


Tipsar också alla om som gillar min stil. Köp senaste julnumret av Lantliv!! Jag kan inte se mig mätt på reportagen där. Vilken dröm att få vara med och styla till tidningar. Hoppas innerligt att jag hittar någon fotograf med längre erfarenhet och bättre utrustning som jag kan samarbete med. Givetvis ska jag prova att fota själv..men jag samarbetar gärna med en annan fotograf också.


Idag har vi varit lediga och varit med barnen. Fixat med alla deras jultidningar och haft filmkväll. Det är första gången vi åker till staden för att hyra film..prata om omoderna!!…men det är så långt när man ska tillbaka nästa dag. Barnen var nöjda och glada.


Något roligt också att berätta. Ikea har hört av sig och vill att jag ska vara pysselbloggare. Man ska lämna in bidrag som andra kan rösta på. Passar mig som älskar att pyssla!! Måste åka en sväng till Ikea imorgon och fixa lite pynt. Bidraget ska innehålla Ikeas saker. Fler bloggare som ska vara med? Ha det gott..själv ska jag fota familjer hela helgen *kul*.

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Lite julstämning och första julklappen”

 1. Härligt! Dags att börja fundera på julpynt. Ett bra tips om man vill ta in en liten mini-gran att ha som prydnad under hela adventstiden är att dra upp den med rötterna, då håller den sig läänge!

 2. Hej Lotta! En till som sitter uppe mitt i natten och bloggar :0)

  Jag har faktiskt också börjat handla lite julklappar så att jag sen bara kan njuta av julen när den väl är här.

  Önskar dig en mysig helg, kram åsa

 3. Heej Lotta :o)
  Skickar en liten natt hälsning….
  Allt pyssel håller en vaken om nätterna..*ler*

  Jag har aldrig varit så för att julpynta men i år!!!!!!!
  Herregud vad du/ni smittar av er!

  Såååå inspirerande att komma in hit Lotta! tackar dig åter igen.

  God natt och sov gott/ Erika

 4. Tack för kommentaren inne hos mig. Det värmer i hjärtat att få sin första kommentar.

  Mysigt med filmkväll. Ibland är det värt att åka den där långa vägen.

  Vilket fint paket. Den som får det blir nog glad över den fina inslagningen.

  Återigen tack!

 5. Första julklapparna är inköpta här med. Men ännu ej inslagna.
  Men det börjar verkligen klia i fingrarna på mig nu att sätta fart med pysslandet.
  Ha en mysig helg och ta hand om dig vännen.
  Hem sidan ser jättefin ut!
  Kram Lina

 6. Godmorgon Lotta!
  Vad jag gillar din äkta stil, du får såå gärna vara ”omodern”,- för det är vi nog många som är..*ler*..
  Kul att du bjuder på julstämningspyssel här för man dras ju till det!
  Och stoort grattis till IKEA ”grejen”, det passar dig som handen i handsken!

  (Jag måste erkänna jag är lite kär i din blogg…!)

  Trevlig helg!

  Kram Mariette

 7. Hej raring! Vad kul att vara pysselbloggare för ikea:-)! Och självklart så tar jag med brädväggen hem till dig när vi kommer, jag gör ju allt för dig *fniss*:-)) Ta hand om dig, kram Sofia

 8. Fina julbilder även om jag inte julpyntar ännu på ett tag. Kul att inspireras i alla fall.
  Kul grej med IKEA, det passar nog dig jättebra.
  Kram!

 9. Vilka fina bilder du har. Jag längtar så efter julen och dina bilder stillar min längtan något.
  I år ska jag vara lite ledig innan jul, så jag kommer att hinna med mitt pyssel. Jätteskönt!

 10. O va fint du gör! Även om jag personligen avskyr jul och allt som har med det att göra.

  Ikea pysslet lät riktigt roligt. Ska bli spännande att se vad du hittar på.

  Kram

 11. Oh ja… senaste Lantliv är helt underbar! Och jag har några repotage kvar att läsa…!

  Grattis till att du är utvald pysslare! Ser fram emot att se vad du hittar på 🙂

  Ha en underbar helg! Kram Marie

 12. SÅ FINT!! Det kommer att gå bra för dig med företaget!!!!
  Och så kul med Ikea!! Tänk att jätten hör av sig så… fantastiskt! ska bli så kul att se vad du hittar på!
  Julkramar då…:)

 13. Hej Lotta!
  Äntligen slapp jag- efter flera dagars strul, in på di sida!!! Vad glad jag blev! Häliga bilder har du lagt in igen!

  Och du, senaste Lantliv var fasktiskt fullspäckad med underbara saker. Jag tycker verkligen de har överträffat sig själv i år! En så vacker tidning bara att se på…

  Jag förstår din iver att ta fram em massa och fotografera. Dessutom gäller det för dig att passa på när du har en ledig dag och kan fotografera mitt på dagen då ljuset är som bäst.

  Det gick för mig som för dig också, fick vara med i två tidningar på en gång! Både ett hemreportage som kom ut nu i november och månadens blogg. Man blir ju så glad så man smäller av! 🙂

  ha en riktigt skön helg!
  Kamomilla

 14. Vad fint Lotta, jag kan ju också fuska lite när jag fotat jul för Ellis och låta det stå kvar.. 😉 Har bett M köpa med hyacinter och mossa idag för fotograferingen, kan inte sticka under stol med att hyacinterna har jag inget emot.

  Jag fick inte den frågan från Ikea men får en bok och de bad mig bidra med min Billybokhylla i tävlingen. Jag kommer dock inte att vinna men roligt att de bad mig.

  Tack för alla fina mail och rara kommentarer, de värmde riktigt gott. Du är fin Lotta.

  kram Mia

 15. Hej på dig Lotta!
  Är i Göteborg och är precis tillbaka till hotellet efter en shopppingtur hos affären Balders Hage. Finns massor av saker som man kan hitta hos dig. Tror verkligen du skulle gilla den…:)
  Kramar Josefin

 16. Åh, så mysigt med snön som faller på din blogg.
  Jag blir så sugen på julförberedelser när jag ser dina fina foton. Helt i min smak…..
  Du kan konsten att arrangera!
  /Kramar Jeanette H.

 17. Åh, så mysigt med snön som faller på din blogg.
  Jag blir så sugen på julförberedelser när jag ser dina fina foton. Helt i min smak…..
  Du kan konsten att arrangera!
  /Kramar Jeanette H.

 18. Skitläckert, alltihopa, du får en att längta ännu mer till julen Lotta!! Och så ser jag du har satt en påse runt granen så där, precis som jag hade gjort och jag som trodde jag var ensam om det: ) det är snyggt, jag hade gjort så runt en gran när reportagetteamet var här, kanske det syns i Härligt Hemma den 28 nov, kanske… Mari.

 19. Åh så vackert! Kan inte du snäla berätta hur du har gjort den där lilla granen med lampor i? Jag är själv urdålig på att julpyssla men jag ska för första året ordna en liten gran, s jag skull ebli jätteglad om du skrev hur man gör, gärna steg för steg.=)
  Hälsningar Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *