..att dela sin tid med sin familj..

Utflykt till en liten bäck

Jag, min man och våra barn.. vi trivs i varandras närvaro. ..och tur är väl det:-). Vi tycker om att göra saker tillsammans..små enkla utflykter som längre resor.

Idag var vi vid bäcken..bara 10 minuter från vårt hus. Ett underbart ställe att vistas på. Här får man tid att bara vara, upptäcka och umgås. När man frågar barnen vad de vill göra så är det ofta enkla saker, medan vi vuxna tänker så stort.

I skogen får man tid att upptäcka saker..en liten bro..vågar vi gå över?
Jag älskar ljudet av rinnande vatten, tystnaden och se barnen leka. Vi har det annars som alla andra föräldrar… en del tjat & gnäll osv. men när vi är med tillsammans då är alla glada.

Spännande att se vad som finns i hinkenI skogen finns så mycket att upptäcka som inget kostar och bara finns där runt knuten.


Att få dela sin tid med sin familj är vad livet går ut på..att veta att de finns där för mig… och jag för dem.

Ta hand om er!

Kram / Lotta
Är det något du undrar över kan du maila mig här eller besök gärna min inspirationsblogg med lånade bilder My Lovely Four Seasons

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

26 reaktioner på ”..att dela sin tid med sin familj..”

 1. Hej Lotta!
  Ska snart gå och lägga mig, men tog en liten sväng ut i bloggvärlden. Vad härligt ni haft det idag. Det låter mysigt, mina barn är tonåringar så ibland längtar jag tillbaks till när de var små och ville vara mer nära mig. Nu händer det fortfarande att vi är det, men inte på samma sätt.
  Rabarbermuffins lät gott. Vi har mycket rabarber så det får det bli en dag. Tack för recptet!
  Go natt:)
  Susanne

 2. Visst är Sverige fantastiskt. Vår natur har så mycket att bjuda på.
  I bland glömmer man bort det som finns så nära och bara längtar till det som är längre bort.
  Ser att ni fick en fin dag trots allt regn.
  kram kram

 3. Vilka fina bilder!Det behövs inte så stora saker för att man ska få fina upplevelser tillsammans.

  Hörde om en liten pojke som åkte till Paris tillsammans med sin mamma. Väl hemma igen frågade mamman av pojken vad som hade varit bäst på resan. Han svarade då att bussen var bäst och syftade då på bussen som åker mellan flygplanet och flygterminalen. Mamman var lite snopen då hon hade väntat sig att han svarat Eiffeltornet eller något av de andra fina sevärdheterna. 😀

  Ha en bra lördag!
  Här regnar det, men visst är det mysig? 🙂
  Kram, Sanna

 4. Vilka fina bilder och vad mysigt ni verkar ha tillsammans! Jag älskar också att umgås med familjen, min man är min absolut bästa vän! Ha en fortsatt bra helg! Kram Helena

 5. Så deilig med slike dager…og Sverige er et flott land..Norge også(hihi) Vi reiser til Kristianstad i sommer…Har ikke vært så langt sør faktisk…gleder meg..
  Nyt helgen Klem Kerstin

 6. Du sätter ord på hur viktigt det är att ta hand om varandra och göra roliga saker tillsammans. Dina bilder säger allt om hur trevligt ni måste ha haft det och det ser såå mysigt ut. Du verkar vara en underbar mamma som tar dig tid för din familj och gör roliga saker med dina barn. En sån mamma vill jag också bli. Jag vill ägna tid och visa kärlek till mina ev kommande barn. Göra utflykter och bara vara. Naturen är bland det bästa som finns. Inga andra stressande intryck utan bara lugn och ro 🙂

  Ha en fin lördag Lotta. Kram Josefin

 7. Alltså Lotta, det blir bara bättre och bättre, både dina texter och dina bilder!!! Varje gång. Känns som att kameran är en del av dig, din förlängda blick. Tack.

  /Lena

 8. Visst är det mysigt när man får umgås hela familjen. Det behöver inte vara något stort utan bara att man får vara tillsammans. Och det är så härlig när man får vara vid vattnet. Fina bilder ni tagit.
  Hoppas att ni har det bra.
  Kram Carina

 9. Jag håller med dig.. Vad härligt ni har det. Närheten till naturen och bäcken. Det är min dröm och jag vägrar överge drömmen. Att bo i ett hus nära naturen. 🙂

  Tiden med familjen är det bästa som finns.

  Kram Jenny

 10. Jag saknar de där utflykterna, när jag ser dina bilder. Barnen vill inte på samma sätt längre, åka ut i naturen.
  Det var verkligen en mysig tid, när man gjorde det.
  Ha en skön helg!
  Kram Mari

 11. Underbara bilder och underbara ord/tankar. Det stämmer: gnäll och tjat finns i alla familjer men när man gör något tillsammans är det bara glatt. Det gäller alltså att ta sig tid, och att försöka lära barnen att man inte måste gnälla de stunderna man inte har tid att göra saker tillsammans…

 12. Vilken härlig tur!
  Ja-a…ibland snurrar allt på och man blir förvirrad ”Jag bara MÅSTE få den och den saken, då blir mina barn och jag själv lyckligare”…särskilt är det när jag kikar in i alla fina inredningsbloggar.

  Jag har haft en lång period då jag bara bloggat och inte varit ute så mycket och kikat hos andra.

  Den här veckan har jag däremot kuskat runt lite överallt och jag känner redan nu hur påverkad jag blivit av det jag sett. Å ena sidan har jag blivit otroligt inspirerad och ”hem-inriktad”, å andra sidan så känner jag ”Hur ska pengarna räcka till? Och tiden?” och så granskar jag mitt hem lite mer kritiskt igen. Det gäller nog att hitta kärnan, det som är JAG och så utgå från det. Lättare sagt än gjort kanske, men jag känner nog att jag mer fixar det nu än för ett år sedan eller så.

  Blev långt det här…nåväl…jag tror nog att du kanske förstår vad jag menar.

  Ha en underbar fortsatt lördag!

  Kram Bea

 13. Du tar så vackra bilder!:) Och det där med tid tillsammans är viktigt! Sonen vill ju ha en dag tillsammans med mamma och då handlar det mer om att få ensamtid med mig än att göra något stort och dyrt. Här är sonen så gammal så han är knappt hemma, men när han väl är det så har vi det ofta himla mysigt!
  Kram

 14. Det är lyx att ha sån underbar natur intill husknutan.Vill oxå ha, fast kanske inte ska klaga när man har 5 minuter till havet. Som du själv kommer märka är det underbart med havet på västkusten. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *