Fotat kommande julreportage

Ute regnar det, men vi pyntar jul, spelar julmusik, tänder mängder med ljus, myser och har det bara skönt. Äntligen har vi en helg när alla i familjen är samlade. Trots att jag och min man jobbar mycket så var det länge sedan jag mådde så bra som jag gör nu. Mycket av det jobb som jag gör kan jag göra hemifrån och det underlättar. Idag har barnen bakat pepparkakor och spelat konsert för oss:-)

Har fotat och stylat för två julreportage idag…eller rättare sagt jag och min man. Jag skulle vara med på visa bilder och då fick mannen rycka in..snäll som han är:-) Ett för en veckotidning och ett jobb som jag gjort på spekulation. dvs. man försöker sälja in det till en tidning. Jag jobbar snabbt när jag gör något, planerar inte så mycket för då går min hjärna i lås. Gör en del inköp, men har inte allt färdigt i huvudet. Jobbar på känsla & hjärta

Bilderna blev bra..skönt att få känna sig nöjd..jag som ofta tvivlar på mig själv. Dessa bilder kommer dock inte visas..men de ger en glimt av vad jag har gjort ..tyvärr kan jag inte visa dem för er. Ni får vänta tills nästa jul så kanske ni får se dem i en tidning. Nu ska jag kontakta min skribent och hoppas att hon vill vara med och skriva ett av dem åt mig. Dags att hjälpa till med middagen och så kanske jag tittar in till er en sväng. Ha det gott! Nu ska jag korka upp en flaska vin med min man.

Korgen kommer från Louise interiör och fågelgodiset har vi gjort i silikonformar med smält cocosfett och fågelfrö.

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Fotat kommande julreportage”

 1. Det är bara att gratulera till dina bilder som är så fina. Jag tror på det som du skriver att gå på känsla och inte planera för mycket. Man kan känna att man fick BILDEN.
  Ha en go kväll med familjen.
  Kram annika

 2. Hej!
  Har länge följt med din blogg och tänkte att nu måste jag nog skriva och berätta att det är min absoluta favoritblogg! 🙂 Du tar härliga bilder och skriver också väldigt mysiga inlägg. Du inspirerar mig så sluta aldrig!! 🙂
  Vinterhälsningar från Helén i södra Finland.

 3. Hej igen! Bara älskar att titta in till dig, min absoluta favorit blogg…. Vi har också haft en mys em. Tända ljus, julmusik och pepparkaksbak. Kan det bli mycket juligare?!?! Kul att det går så bra för dig, njut av lyckan!!!!
  Kram lottashome.blogspot.com

 4. Har följt din fina och blogg ett tag nu och jag vill bara tacka för att jag får läsa. Ger alltid massor med inspiration och energi. Kram Carolina

 5. Så kul att du har flera reportage på gång och att du har fått en sådan kanonstart med företaget. Det är du så värd. Håller tummarna att det ska fortsätta att komma in en massa jobb åt dig. Bara njuter åt alla dina bilder. Hoppas att alla är pigga hemma hos dig nu.

  Kram Ullis

 6. Hahaha, och jag som undrade varför du hade hängt tvålar med lavendel i träden :-D!

  Men vet du, dus kriver ofta att du tvivlar på dig själv i många situationer… Men jag tycker tvärtom att du verkar ganska trygg och stark i dig själv. Ett visst tvivel är nog egentligen bara hälsosamt på ett visst sätt, blir som en kontrollmekanism på ngt sätt. Kvalitetskontroll. Men jag tycker du verkar väldigt ”tuff” ändå som tar dig igenom den känslan så snabbt. Du vågar ju ändå gång på gång följa din känsla… och så visar det sig att det blir så bra gång på gång! Vet inte vad jag vill egentligen… nog bara att du ska fortsätta som du gör :-).

  Jättevackra bilder som vanligt Lotta!

  Kram M

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *