Warmbadhuset i Västervik

Nu ska ni få lite bilder från Warmbadshuset i Västervik. Det är ganska nyöppnat så vi tänkte att besök där skulle passa bra nu när i är jullediga.

Där uppe på Slottsholmen i Mamma Mia sviten firade vi våra 30 år tillsammans

Vi begav oss till Västervik som vi har ganska nära till och packat badväskan för lite spa. På Warmbadhuset köper man spa för 4 tim och det var lagom med tid. Vi hade som sagt bokat nyårsdagen så det var glest med besökare.

Warmbadhuset är precis nyöppnat så det var fräscht och fint överallt. Man går själv runt och spaar i sin egen takt. Det finns ångbastu, Hamam mm.

Kalle gillar också gå på spa och det gör vi så gärna tillsammans. Det brukar ta en timme innan man känner sig där skönt avslappnad och kommer in i den där härliga känslan av att bara vara.

Vi köpte oss också ett litet paket med dryck och några små plockisar som var supergoda.

När vi badat klart våra timmar var vi så där skönt avslappnade och det var dags att åka hem igen till våra djur. Warmbadshuset i Västervik kan verkligen rekommenderas och vi kommer snart tillbaka, älskar ju Västervik och Slottsholmen.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Warmbadhuset i Västervik”

    1. Anne-Charlotte

      Hej, det var 1 st Ministrut med anklevermousse toppad
      med syltad rödlök och 1 st ministrut med skagenröra toppad med picklad rödlök och gräslök. Väldigt goda men små 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *