Vad känns rätt just nu

Jag funderar så mycket på vad som är rätt och lagom för oss. Det har ändrat sig så mycket med åren och det känns viktigt att känna in och att inte leva i andras ekorrhjul , krav, önskningar och vad andra gillar utan att känna efter vad är rätt för oss. Just nu.

I maj tex vill jag vara utomhus så mycket som går, då måste jag planera tiden lite efter det och tacka nej till vissa saker för att mer få göra det jag vill och orkar just nu. För mig är hemmet, jobb, familjen, våra föräldrar och närmsta vänner och våra intressen fullt tillräckligt för oss/mig. Jag vill verkligen inte leva och ha så mycket som det var innan vi flyttade, när livet var mycket av allt, mer kravfyllt, mer yta, mer saker osv

När jag kom in i min utmattning för 5 år sedan efter Elins cancer började min energi förändras. Innan dess hade jag aldrig behövt tänka på det, jag bara levde som jag ville och jag mådde så bra då, men allt förändrades. Hade jag fortsatt i samma spår som jag orkade då hade jag varit helt sänkt nu för en mycket längre tid. Så många saker jag gör annorlunda, så mycket mindre krav, måsten och människor som jag träffar osv för att orka och ha ett liv som jag klarar av och passar oss nu.

Jag är så tacksam att jag hittat den enkla glädjen och att jag sänkt farten, äger mindre och hinner med det som jag tycker om.

Ikväll har jag varit på kör och det har varit så roligt. Det blev en tur i trädgården när jag kom hem bland liljekonvaljdoft.

Idag prövade jag de nya svarta skorna och det är så sköna de också som de bruna, samma märke. Jag har ju fått hälsporre i vänster fot så skor är viktigt.

Nu ska jag sminka av mig och kolla lite Youtube, brukar kolla både på keramik, odling och kolla på lite gulliga Youtube tjejer som bjuder på sitt liv.

Allt gott ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *