Träffa vänner och solsken

Solen visar sig äntligen på himlen här i Östergötland, vi ska plocka ordning lite här och gå ut med Pettson. Jag ska bära in lådorna där julpyntet ska ligga så ska jag börja plocka ner lite.

Januari och februari är min ”sämsta” månader för man håller inte på i trädgården eller utomhus lika mycket, men man kan ju ha friluftsliv ändå. Vi älskar ju gå i skogen och det går ju toppen. När man hade småbarn var man ute hela tiden och åkte skridskor, skidor, pulka osv. Vår resa till fjällen med barnen blir härlig, då ska vi åka skidor tillsammans.

Att gå ut en stund på morgonen har verkligen fått mig att börja dagen på ett mjukt och bra sätt. Jag håller sinnena öppna, tittar, tar in dofter och stannar upp en stund. Det är som det knäpper till i huvudet och man får en liten kick som gör att man startar dagen på ett piggare sätt.

I skåpet väljer jag min kaffekopp på morgonen och jag är en sådan som gillar att byta koppar.

Porslin här och här

Vackra tak här i huset som den tidigare ägaren har gjort

En stund av förundran över hur naturen ger så mycket glädje och gör allt så vackert. Kan man glädja sig åt natur har man mycket glädje i sitt liv.

Tröja här

Idag ska vi åka till vänner på middag, de skulle först kommit till oss men nu ska vi till dem. Det ska bli så kul! Jag har saknat våra samtal och nu har vi inte setts på några månader.

Nu ska jag sätta fart här så vi hörs vi imorgon igen ❣️

Kram Lotta

Jättefina nyheter , ljusblå tröja här, jacka här , blus curve här

Koden FYRAARSTIDER33 ger 33% rabatt på den dyraste varan och 5% extra rabatt på redan nedsatta priser under hela Januari hos Ellos HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Träffa vänner och solsken”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *