Träffa min vän

Annonslänkar Ellos

Idag ska jag iväg och träffa min vän Cecilia Möller som bygger hus med sin Sebastian Kirchsteiger. Vi har inte setts på länge och nu ska det bli så spännande att se huset som står på deras tomt men det jag längtar mest efter är att träffa min drivna, kloka och fantastiska vän ❣

( Hjärtljusstaken är gammal från Dalarna )

När jag kommer hem ska jag fortsätta att pynta lite här, jag har massor av roligt som jag vill pyssla med och kommer visa här framöver. Jag försöker att vara mindre i mobilen och istället lägga tiden på mig och vara kreativ. Jag vill skapa, vara ute och hålla på med det som jag tycker om. Jag har tagit fram kameran igen, glädjen att fotografera är tillbaka.

Jag mår så bra nu också. Känner mig så glad, har ett driv och så äntligen får man börja skapa jul på riktigt.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Träffa min vän”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *