Tillfreds

Idag har jag tagit det vackert som min farfar sa. Kaffekoppen följer med ut på hundpromenaden på morgonen, jag tar mig tiden att titta på sjön länge, dricka mitt kaffe och bara vara.

Jag har städat undan lite på undervåningen och kollat av mailen och nu ska jag ut i skogen och ta med mig svampkorgen. Jag ska se om jag hitta lite nya kantarellställen.

Att ge mig lite mer tid och mindre stress är nog den bästa presenten som gett mig själv. Att känna inåt, hinna tänka och få tid till återhämtning. Jag är så glad för de förändringar vi gjort och som tagit oss hit.

I den här tiden som vi lever nu när vi kan titta in i andras vardag kan de ge ännu mer funderingar över sitt eget liv. Att känna att man är och gör tillräckligt. Jag får ofta påminna mig själv att jag är på rätt väg.

Idag är en sådan dag då klappar mig lite extra på axeln och säger åt mig själv att fortsätta följa känslan, att inte sträva så mycket. Att vara i nuet och utgå från det jag har. Att vara tillfreds. Å vad jag faktiskt känner mig tillfreds. Nu blir det skogspromenad med Pettson.

Ha en fin dag 🍂

Kram Lotta

HÖstfint

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Tillfreds”

  1. Vilken underbar miljö du har , jag bor i Skanör och här är också väldigt fint och rogivande .
    Kram till dig <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *