Surdegspizza

Vi kör lite dagens igen, ja lite från dagarna som varit nu. Kalle gör pizza ibland här hemma, Vi köper degen på Ica som heter surdegspizza, den är toppen.

Jag plockade en stor bukett gullvivor som doftar barndom. När jag var liten plockade jag jämt blombuketter till mamma. Jag är en sådan där unge som bodde i skogen. Jag lekte utomhus och själv väldigt ofta för jag var allergisk mot djur och kunde inte vara hemma hos massa kompisar.

Jag stannande bilen idag och tog en bild på alla körsbärsträd som slagit ut på väg hem till oss. Så vackert ute nu.

Våra silverpäron har slagit ut och det är så fint med alla tulpaner som blommar.

När jag varit på ärenden idag så plockade jag in första rabarbern och gjorde små pajer till kaffet. En idag och en tills imorgon.

Nu har jag varit på promenad med Pettson och ska jobba en stund. Ikväll ska jag på kören och vi ska till båten med madrasser, täcken och alla kuddar.

Ha det fint 🌸

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Surdegspizza”

  1. Elisabeth Nyberg

    Hej, jag tittar in på din blogg i stort sett varje dag och beundrar verkligen dina foton! Det är en sådan känsla bakom varje bild! Jag har aldrig kommenterat förut och är ingen stor användare av bloggar eller annat på internet. Men nu vill jag skicka min uppskattning till dig för ett mycket fint och givande innehåll i det du delar med dig av.
    Bettan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *