Städat verandan

Jag har städat verandan idag och nu är det så rent och fint och all pollen är borta. Det dröjer väl bara några dagar så är det skitigt igen, men att få bort det värsta är så skönt. Alla kuddfodral är tvättade , filtar osv och grillen ser ut som ny. Nöjd.

Våra möbler på altanen finns här och här. Borden är också från Hillerstorp men hittade ej

Jag har tänkt köpa lite krukväxter hit men jag hämtade lite växter från växthuset. Jag vill sätta upp lampor ovanför borden , men det är lågt i tak. Något sånt här, en dörrmatta samma som Elin hade varit fint den med citroner här Ja lite olika sorters pynt saknas. Behöver även lampor till växthuset, men lyktor i taket hade funkat bra också. Ja vi får se vad det blir, dynor behöver jag inte köpa för de jag hade var ok än så länge. En tur till Mio och Hemtex får det bli.

Ikväll har vi bokat boende i Kroatien, mer om det i sommar och när vi varit där. Vi ska bo vid vattnet så det bli säkert jättemysigt och åka in till staden Dubrovnik med buss osv. Åka iväg med familjen är så kul och ha något att se fram emot. Längtar!

Nu ska jag sova efter en dag med massa städning, imorgon bli det frissan och köravslutning för sommaren

Allt gott 🥰

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Städat verandan”

 1. Så mysigt och fint du har det! Kroatien är underbart och Dubrownik en fantastiskt vacker stad, ni kommer att få det toppen, kram och tack för din fina blogg!

  1. Anne-Charlotte

   Å vad roligt att du tror det blir kul. Mycket folk har jag hört och dyrt men vi behöver inte besöka staden hela tiden 🙂 Kram Lotta 😊

 2. Vad kul att ni hittade boende Lotta! Blir roligt att följa och se hur ni kommer ha det, som sagt så är Kroatien ett favoritland för mig med sina berg och härliga vatten (även om badskor brukar behövas pg mycket grus/sten). Har en seglingsresa där på bucketlist. Själv ska jag åka till Cervinia och vandra i sommaralperna och är superpepp!
  Kram Milla

  1. Anne-Charlotte

   Wow vad härligt att vandra. Det blir kul med ett nytt land vi inte varit i. Kram Lotta 💕

 3. Var ska ni bo i Kroatien? Var för många år sedan i en liten pärla vid vattnet 2 mil söder om Dubrovik, som heter Cavtat. Går bussar, men även båtar emellan. Lugnt och skönt och otroligt vackert!

  1. Anne-Charlotte

   Hej, vi ska bo lite utanför Dubrovnik i Lapad. Det såg fint ut där och nära till det mesta. Ska bli jättekul ! 😊 Kram Lotta

 4. Hej, är det filtar du lagt på dynorna på verandan? Vi har så smutsiga dynor, och de håller inte så länge till (de stod i stugan nu när vi köpte den) så jag vill inte tvätta dem. Lade ett tyg på men det blev nog fö glatt. Kanske bättre med filtar?

  1. Anne-Charlotte

   Hej

   jag har alltid filtar för djuren ligger där när de är skitiga, det funkar fint. Kram Lotta 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *