Sminkning när jag jobbar

Innehåller annonslänkar

Är det bra med er? Hoppas det ❣️ jag hade en sådan rolig dag igår med att jobba på Sandströms. Jag kommer vara på herr i sommar och det är massor att lära sig, men jag älskar det. Jobbar inte heltid eftersom ni är mitt jobb här och på instagram men lite mer dagar framöver.

Nu när jag sitter här har jag en liten kattunge som springer omkring i köket. Hon är så söt och busig.

Idag tänkte jag dela min enkla sminkning som jag gör när jag åker och jobbar. Lite tips på produkter som jag använder just nu och tycker är bra.

Jag använder den här serumet just nu, har även den här som dagkräm Clarin och den här som nattkräm Clarin . Sedan har jag på några droppar av concealer runt näsan och under ögon som finns här och efter det foundation här .

Jag använder en palett med glitter till ögonlocken, lite ljust på näsan, hakan och i pannan och så liter mörkare under kindbenen och högst upp i pannan, älskar den paletten som finns här (Contour Kit Light To Medium) . På ögonbrynen målar jag med pensel den här färgen ( Anastasia dipbrown soft brown). Min mascara är den här (Telescopic Mascara Black) och på läpparna har jag den här

Elin har precis köpt highlighter här, bronzer här och blush här, så det ska jag nog också testa nästa gång. Elin är den som ger mig mest tips på smink.

Nu ska jag ut i trädgården, inget smink idag. Min pappa skulle titta förbi också så jag ska fixa lite lunch till honom och Elin och Karl är här och hälsar på.

Ha en fin dag 💕

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Sminkning när jag jobbar”

 1. Den där blusen köpte jag efter tips från dig. Jag är egentligen inget för blommigt men jag älskar den, skönt tyg och fina färger och mönster.
  Glitter på ögonbrynen låter konstigt, antar du menar ögonlocken.
  Kram Monika

  1. Anne-Charlotte

   Hej, ja vad kul du gillade blusen, den är så fin. Ska ändra…såklart ska det stå ögonlocken. Kram

 2. Glömde nämna att jag även köpte Anastasia ögonbrynsfärg efter ditt tips. Soft Brown lät bra och var också bra då jag inte vill ha så mörka markerade bryn.
  Kram Monika

  1. Anne-Charlotte

   Hej, vad kul! jag använder den nu så fort jag ska bli fin, tycker den är toppen. Kram 🥰

 3. Så fint och naturligt. Herravdelning är kul, fick flashback till ett av mina första jobb i en butik som hade alla byxstorlekar som finns. Kram!

  1. Anne-Charlotte

   Hej, ja nästa vecka blir det herr men det ska bli kul. Jag ska lära mig allt så jag kan klara mig både på herr och dam. Älskar jobbet 😊 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *