Sköna dagar

Det blir nog några långsamma dagar nu. Om jag har tid över så har jag alltid massa jobb med att fortsätta kategorisera bloggen. Är på sidan 47 av 160 någonting och så 30 inlägg på varje sida och alla inlägg ska jag gå igenom. Jag tar lite när jag känner jag har tid och ork, men det är roligt att läsa igenom 13 år.

Jag har frozen shoulder i båda armarna så den högra känns mer nu, det börjar gå över i den vänstra så sitta vid datorn och skriva känns efter en stund men det går ganska bra ändå.

Jag njuter av mina dagar och tror jag hittat mitt nya tempo. Att bli sjukskriven har ytterligare gett mig tid att känna efter vad jag behöver. Det ska till träning framöver och kören som jag pratat om när covid lugnar sig men annars har jag nog hittat mitt liv och det tempo som är rätt för mig.

Jag tänker ofta på den Lotta jag varit, så mycket hon gjort. Det är inte konstigt att det tagit tid att hitta den jag är nu, men det känns som jag börjar få balans med det jag vill göra och hur mycket jag kan och vill göra. Det bästa med att flytta och bo här nu är att jag kan jobba framöver på ett helt annat sätt med allt och så lagom mycket runt omkring för att känna att man håller och att livet är kul.

Mamma skrev häromdagen ”Hon kommer som en frisk fläkt o det behöver jag. Lotta( dottern) varit på besök o vi fikat o pratat. Tack för besöket .Det var jättekul att du kom ❤️Det är henne jag vill vara. Den glada och tokiga Lotta som är jag och som jag vill vara.

Nu ska jag plocka ordning lite i huset och sätta mig med ett jobb för instagram och när det är klart så har jag inga mer måsten denna veckan. Vi ska på middag till vänner i helgen så det blir trevligt.

Ha en skön och fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Sköna dagar”

  1. Hej!
    Jag har precis hittat din blogg, så jag vill bara säga att den är jättefin och gillar verkligen lugnet i dina bilder och texter. Ser ut som att ni bor väldigt mysigt och fint.

    Och- vilken fin katt ni har!

  2. Mariette Eriksson

    Så fin vas med tulpaner 🌷 i var hittar man den någon stans. Du har så fint hem ock bra smak 😃👍🥰 Kram Mariette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *