Skinnbrallor och jobb

Innehåller annonlänkar

Skinnbrallorna är på och idag blir det jobb på Sandströms. Kalle är hemma men vi har hittat en pensionär som kan ta hand om Pettson när jag jobbar ibland eller om vi ska åka iväg osv. Min svärmor och svärfar och även mamma kan ha honom och barnen såklart men de bor ju några mil bort så att hitta någon bredvid jobbet är ju toppen.

Jag måste springa över torget till frissan idag och köpa sådan här färg. Toppenbra när utväxten börjar så kan man bara spraya i lite. Ibland har jag tänkt att jag ska börja bli mer gråhårig men det får vänta ett tag till.

skinnbyxor här, topp här

Mina juveler är inget av värde mer än mammas ring som pappa gjorde som halsband och gav mig när de skilde sig. Jag tycker det är roligt med örhängen på jobbet och då får man piffa sig lite.

Två produkter som jag provar just nu är Pixi glow här och glow tonic här . Får en massa prover av Elin så jag köper sällan krämer.

Nu ska jag fixa lite frukost till mig och Kalle innan det är dags att åka.

Ha en toppenskön dag 🍂

Kram Lotta

Mysiga koftor här, här och här

Underbara tröjor från Jumperfabriken här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Skinnbrallor och jobb”

    1. Hej, jag har storlek 40 och de är ganska generösa i storleken. Hade dem på jobbet igår och blev inte varm. Kram 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *