Semester väntar

Innehåller annonslänkar

Sista dagen på jobbet innan semester några dagar och vi håller på att planera lite vad vi ska hitta på. Det kommer gå så fort men det är ofta bra att prata ihop sig lite så man vet vad den ena andra önskar av dagarna. Kalle och jag vi är så lika så det brukar aldrig vara några problem med det men vi försöker också ha någon liten utflykt eller besöka någon osv och inte bara vara hemma. Vi gillar samma saker nu för tiden. Kalle har alltid varit lugnare än mig och velat vara mer hemma och nu är jag likadan.

Det är roligt med att få klä upp sig lite nu till jobbet. Jag har så mycket kläder som jag är dålig på att använda men nu får man plocka fram både det ena och det andra så det jag visar här behöver inte vara nytt, men jag försöker alltid länka till liknande för annars frågar ni. Blusen är jag så nöjd med, små puffärmar på den.

Jag vaknar som ett litet troll på morgonen men det går ju fixa till med smink. Jag ska ta ut Pettson på en runda till innan han får vara hemma med husse. Idag fick det bli lite enkel outfit, ni brukar gilla lite allt möjligt här.

Blus här, kjol förra året här, skor här, läppstift här , toppenbra hårmask här

Ha en fin dag 🌿

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Semester väntar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *