Pyssla och dona

Idag ska jag ta och göra mig en höstkrans, det har jag längtat efter. Jag ska också försöka hinna med att måla stolparna till grindarna i helgen och hänga enriskransar på dem till jul. Jag tycker det är så fint med kransar på grindarna.

Imorgon är det dags att ta upp båten och tömma den. I år har jag inte fyllt den med riktigt lika mycket kuddar 🙂 En säsong går ju väldigt snabbt insåg jag. Man plockar i och så ska det snart plockas ur igen. Men å andra sidan lever vi nu och då vill jag ha mysigt omkring mig.

Ja i helgen finns det riktigt mycket att göra om man vill. Det ska in lite utemöbler, vi behöver sätta tillbaka innanfönstren osv. Det finns alltid så mycket att pyssla med och tur är väl det. Älskar att vara hemma och gå och fixa.

Ha en härlig höstdag och ta hand om er

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Pyssla och dona”

  1. Visst är det härligt att pyssla om i ”sitt lilla bo”, det är ju där man ska hämta kraft och energi! Jag vill gärna ha det ombonat för familjen och välkomnande för våra vänner. Försöker ha ett hållbarhetstänk och använda det vi har och inte köpa så mycket nytt. Brukar byta plats på saker, och ta en titt i vår skänk (mitt lilla inredningsförråd) vad jag kan komplettera med. Massa ljushållare kommer ju av naturliga skäl fram nu när mörkret kommit. Blir så fint och värmande med ljusen. Led-ljusen tycker jag är toppen! Har inte bråttom men kan ändå se fram emot din inlägg om advent och 🎄
    Ha en härlig dag med ditt pysslande!
    Kram 🍁🍂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *