Måla på fönster

Jag försöker att inte sitta och titta i mobilen för mycket, jag blir bara trött av det och tillslut blir det så mycket intryck att det bara är negativt för mig. Men några stunder varje dag försöker jag svara, lägga ut och kika runt och titta vad andra gör.

Att måla på mina köksfönster blev jag inspirerad av hos faggemala1912 på instagram så jag köpte mig den HÄR pennan och när jag fick den igår satte jag fart att måla utan en massa prestige. Det går bra att torka bort med ett papper om man inte blir nöjd och måla om. Det blev gulligt och tänk så fint i barnrum tex.

Gamla totmar Maileg

Idag beställer jag julklappar och försöker att bli klar med det mesta. Kalle jobbar ganska mycket nu några veckor , men veckan före jul så jobbar han hemma och tagit lite ledigt. Då får vi greja och handla det sista tillsammans, men eftersom jag jag inte gillar ställen med mycket folk försöker jag ordna upp det mesta nu.

Ikväll ska jag ut och gå med min vän Helena i mörkret. Så skönt att röra på sig och få prata med en vän.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Måla på fönster”

  1. Klänningen du köpt är jättefin. Väldigt användbar. Själv köpte jag en svart stickad klänning, som jag använder olika färgglada strumpbyxor till. Kram från Elisabeth

  2. Fint att måla sådär på fönster, kanske man skulle göra i vårt kök. Samt fin klänning, jag har köpt nig en klänning jag ska ha och i år blir det en röd. Förra året hade jag en svart med röda strumpbyxor till, i år tvärtom. Dock har jag inte tittat ut några än, kanske väljer silvriga till i slutändan, får se vad de har för utbud och vad jag fastnar för

  3. Älskar att gå in på din blogg. Den är en riktig feelgood upplevelse.
    Tar till mig din visdom och följer många av de tips du generöst delar med dig av. Tack
    Må gott och ta hand om dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *