Längtar efter allt pyssel

Innehåller annonslänkar

Den här veckan jobbar jag inte i klädaffären så det är mest myskläder här hemma. Jag gillar ju kontraster som jag berättat för er, att ena dagen stå skitig och aldrig sminka sig och en annan dag får göra sig fin. Jag skulle i och för sig ha jobbat i helgen men då åker vi till Öland. Det är dags att packa nu.

Min Elin hon skriver varje dag att hon längtar efter att pyssel till jul, hon skickar bilder hur jag kan pynta växthuset. Gud det ska bli så roligt att göra fint överallt. Det där pysslandet som tar oss genom vintern och julen den mörka årstiden och alla stjärnor och belysning som lyser upp här i skogen. Allt det där har jag gemensamt med min dotter och när hon får hus då ska vi minsann pyssla där med.

Jag ska tillverka lite träd och dekorationer och gjuta några mer krukor så det finns hemma. Igår hann jag måla allt som jag skulle på växthuset och det blir så fint. Kalle får måla de höga gavlarna men annars hann jag med alla sidor och takstolar.

Idag blir det keramik och lite ärenden, såg att dessa ljushållare här var halva priset på om man är medlem. Jag skulle vilja ha lite mer ljus , dessa ledblockljus var också halva priset på. Jag såg några fina lyktor på Rusta och så har de så bra blockljus på Plantagen. Ja vi får se vad jag hinner. En snygg tröja på Lindex här . När man inte är i stan så ofta så känns ok att köra runt till några ställen för sedan får man vara hemma igen.

Ha nu en skön dag 🍂 för mig blir det kermik

Kram Lotta

Min jacka är toppenskön finns här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Längtar efter allt pyssel”

  1. Håller verkligen med! Älskar också allt pyssel/pynt som hör vintern/julen till. Börjar redan nu längta efter att få se mysiga julfilmer och läsa böcker med jultema. Fast först hösten med alla vackra färger, tända ljus och sitta under en filt😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *