Lagt sten och belysning i flotten

Vi har varit ute idag tills Philip kom. Ikväll ska han sova över här och vi ska äta god mat. Mysigt!

Kalle har dragit belysning i golvet på flotten. Jag har ärligt talat ingen koll på detta bygget 🙂 Vi pratar en del men jag låter honom hållas och det går i hans takt utan Lottas tjat ..hi,hi jätteskönt för honom.

Jag har lagt sten i den här lilla slänten. Bygger upp i nivåer med sten, markduk och ska köpa jord och så i med gödsel så blir det bra för odling. Solen ligger på här hela dagen.

Här sitter jag nu och ska beställa underlakan. Glömde beställa det igår när vi handlade från Ikea. Några mer små handdukar , har gett en hel del till sonen. Tänk allt i stora huset finns nu till nytta i många andras hem än mitt 🙂 Jag har det mesta men kommer på saker vi har dåligt av för jag gett bort det till barnen.

Här latar vi oss kvällen lång nu …har de så bra.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *