Köksträdgården

Jag glömde min telefon på jobbet igår men kände på vägen hem att det kändes skönt och välbehövligt att vara ifrån den. Kalle och jag tog lilla sportbilen och susade iväg till Valö och åt mat. Så himla mysigt att ha lite matställen som man kan besöka på sommaren. Nu är det bara vi två och vi har mer tid och kan unna oss mer än vad vi egentligen gör.

Jag jobbar idag och det ska bli så kul, blir nog mycket kunder på jobbet som är på väg ner till Öland och så alla sommargäster som kommer och bor runt sjöarna i Kinda.

Kalle har dukat till frukost här och jag tänkte hinna städa lite innan så det är fint tills jag kommer hem ikväll. Jag ska nog vara lite i trädgården ikväll och det sägs ju att lite mer värme ska komma. Jag vågar inte hoppas på det än men nästa helg får det gärna vara sol.

Jag har köpt ”stolpar” som jag ska hämta så jag kan få upp mina ljusslingor. Jag flyttade min trädgårdsmöbel till framsidan av växthuset och så parasollet. Blev fint men ska korta en pallkrage nästa år så vi får mer plats.

Nu önskar jag er en fin dag, det ska jag ha 🥰

Sommarspel som är fina att ge bort i present här, här och här

Kram Lotta

Så mycket snyggt hos Home of Ess kolla in den här sänggaveln och påslakan här , rund duk här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Köksträdgården”

  1. Jag tror också att det är bra att vara utan telefonen ibland. Nu för tiden är man alltid så tillgänglig i och med dagens moderna teknik. Låter som ni hade en trevlig kväll tillsammans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *