Jul med Kähler

Kalle jobbar hemma idag och det är så mysigt att ha någon mer här hemma som pratar och som man kan äta frukost och lunch med. Vi har skaffat oss lite nya rutiner och det funkar så bra med allting. Livet ändrar sig mycket när barnen flyttar men det blir bra det med. Vi har det bra. Till lunch idag blir det gryta med svamp som vi plockade i helgen. Kalle gjorde en köttgryta som räcker länge.

I eftermiddag hoppas jag att vi kommer ut på en lite längre promenad för i helgen blev det mest trädgårdspyssel. Kalle har köpt oss en motorsåg så vi har pysslat med ved osv

Jag tänkte att vi skulle börja äta snart på porslinet från Kähler. Jag vill använda mina saker och inte bara ska stå i ett skåp. Behöver fylla upp med 2 djupa till. Det får räcka med 8 av varje så länge. Kähler säljer också de fina lyktorna som ser ut som granar som jag tar fram till jul.

Nu ska jag fixa lite utkast för jobb som ska in och godkännas. Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *