Jul i stugan

Jag ska till frissan idag och färga utväxten och lägga några slingor tror jag. Elin är ju här så hon följer nog med så blir det lunch på cafe eller så hämtar jag henne när jag är klar.

Igår bokade vi biljetter till våra vänner i Norr, hoppas nu inte covid blir värre för längtar så efter att åka och hälsa på dem. De bor en bit från Kalix så nästan vid gränsen till Finland.

Jag längtar efter långpromenader i skogen mest när hunden bara får springa fritt. Det är så skönt. Älskar vara utomhus och i naturen. Nu när det blir kallare behöver vi också någon sittmadrass för så fort man sätter sig ner om det är kallt så behöver även hund något från kylan. En fårskinnsfäll kan man ju annars ha.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *