Jobb och Änglagård biljetter

Innehåller annonslänkar

Jag är på väg till jobbet och ska äta frukost med Kalle. Efter han jobbat klart idag ska han åka och köpa cement och massa annat till växthuset. Sedan ska säckarna bäras in i vår lilla bod så de inte blir blöta. Hej och hå men fint kommer det bli 🙂 I helgen ska vi som sagt gjuta golvet och får hjälp så det går bra när man är många.

Klänning här och tröja här

Igår bokade biljetter till Änglagård musikal i Stockholm. Vi ska ta tåget och göra en dagstur och bokat eftermiddagsbiljett i mörka februari när man behöver roliga saker att se fram emot. Min 50 årsdag ska vi fira i fjällen också med barnen så februari som är min sämsta månad på året då allt känns lite mörkt och trist kommer kännas lite ljusare nu.

Lyktor här

Imorgon är jag hemma igen och då måste jag fixa gruset i växthuset och fylla igen och raka ut. Mina blomlökar från Holland kommer, så kul! så då passar det bra att vi tar grus utanför där jag ska anlägga en rabatt. I vår ska det blomma som tusan.

Ha nu en fin och skön dag 🍂

Kram Lotta

Andra snygga höstklänningar här, här och här

Till höstmyset torkade blommor här, mjukiskläder här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *