Gryts handelsträdgård

Vilken skön dag jag haft i solskenet och så kul att komma iväg på lite äventyr. Ja inte så jättelångt bort men komma till kusten är ju underbart! Tog på mig de stora glajjorna och satte av mot Gryts skärgård.

( Min jacka, väst och blus finns här )

Målet för dagen var Gryts handelsträdgård som nu har öppnat några dagar i veckan och det var en riktig hit. Vilket ställe, blev kär kan man säga.

Det finns inte så många sådana här ställen runt där jag bor så när man hittar ett sånt ställe blir man så lycklig. Tack till alla ni som tipsat.

Detta var inte den sista gången jag besöker den här affären och på sommaren kommer det vara ännu mer underbart.

För en del spelar det ingen roll om de köper sina blommor på typ Ica men för mig som har det intresset så betyder så mycket att få gå omkring i den här miljön. Jag älskar gå i fina blomsterbutiker.

På vägen hem stannade jag också Tindered trädgård där jag tog en lunch och en kaka.

Kolla så mysigt och detta ligger precis utmed vägen på väg till Västervik.

När jag satt där så kände jag våren inom mig, solen, glittrande vatten och tog några bra beslut för mig. Jag tänker också mycket på en vän hela tiden, men inget jag kan skriva mer om här. Du vet vem du är om du läser ❣️

Nu jobbar Kalle hemma några dagar igen och jag ska plantera, gå på kören, gå ut och gå med min bästis och jobba. Häromdagen hade jag lite jobb och nu har jag fullt upp igen. Det är svårt med balans men jag jobbar på den hela tiden.

Ha en fin kväll, jag ska ner och hjälpa Kalle med maten och pynta lite.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Gryts handelsträdgård”

  1. Åh vilken vacker miljö, ja visst blir man lycklig av allt fint. Det kliar i fingrarna av att sätta igång att göra vårfint i trädgården…
    Ha en härlig dag, du är så himla fin på bilderna.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *