Fina stolplock och bygga spalje

Magnolian blommar här hemma och jag ska beställa stolplock till grindarna. Tror det blir galvaniserade sedan på de stora stolparna vid entrén ska mina kottar sitta åtminstone på sommaren. Det ska målas staket i år igen, så jag ska börja med det snart. Hann bara måla en gång förra året.

Jag håller också på att tänka ut en spaljé som vi ska bygga i köksträdgården med lite snickarglädje. Jag gillar lagom gulligt och så färgen grå eller grönt. Vi har ju rött, vit, grå och grön som våra utomhusfärger här.

Idag hade jag tänkt att åka iväg en sväng men jag blev hemma, idag behövdes det lite vila igen för imorgon ska jag jobba i klädaffären. Jag ska vara ute en stund på eftermiddagen, det är så fint nu när träden börjar slå ut. Rosor ska klippas och få gödsel och så är det så mysigt för Pettson är så duktig och kan vara med ute i trädgården. Jag blir också hemma från kören idag. Jag klarar mycket nu för tiden , men så har jag mina dagar när jag får avboka och det är okej. Hoppas du får en bra dag!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fina stolplock och bygga spalje”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *