Det ska snöa

Innehåller annonslänkar

Det ska komma snö har jag hört. Jag har inte så bra koll på vädret men det har min man. Idag blev det att boka vinterdäck så det kommer på till nästa vecka.

Jag ska ut och sätta ner lökar som jag köpte igår på Blomstertorget till 70%. Lökar är sånt jag aldrig ångrar att jag petar ner och jag vill ju gärna ha snödroppar, scilla osv i mängder. Älskar vårlök.

Jag har gjort mig en ny krans till dörren med lite mer vintertema. På lördag ska jag till Västervik efter vi varit på julmarknad och fylla upp mitt ljusförråd och köpa massa av dessa ljusen som är slut igen och de här granarana är ju så söta. Sedan måste de bli fina servetter, de här och de här.

Ha en skön och fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Det ska snöa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *