Det blir utedag

Jag har bäddat rent i sängarna, tagit in några kvistar och längtar så mycket efter våren. Februari är min tuffaste månad på hela året , men det är ju min födelsedagsmånad så vi har bokat in lite kul att göra, så det ser jag fram emot.

Utsikt från sovrummet

Imorgon ska jag iväg för första gången på länge på lite roligheter och nu kommer jag börja göra lite mer saker igen. Jag känner att jag orkar det nu och är i behov av att träffa fler människor som är inom min bransch och som jag lärt känna genom bloggen under åren. Jag berättar mer om det imorgon.

Nu ska vi ut Pettson och jag och ha en riktigt skön dag här vid sjön. Det kommer bli så härligt och jag älskar att vara utomhus.

Igår var en grå dag men idag skiner solen här så jag är klar inne och ska ut och jobba i trädgården idag. Jag ska elda lite i vår tunna och plocka ordning och så kan Pettson vara på lina. Vi har ju en väg här utanför så han har inte lärt sig att vara fritt om människor kommer, annars går det toppen. Han älskar nämligen människor men vaktar bra. I mars får vi staket och det kommer underlätta en del.

Ha nu en toppenhärlig och fin dag så kanske vi ses senare idag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *