Det blir som det blir

Innehåller annonslänkar , reklam Florify

Det ska komma snö idag igen säger de, ja man kan inget göra åt det så bara fokusera på någonting annat. Det hade varit mysigt med en varm påsk, men det blir som det blir.

Igår var jag och simmade och efter det på ett ärende och när jag kom var jag så hjärntrött. Jag fick gå och lägga mig och sova en stund och så sover jag även ca 10 timar varje natt så jag behöver mycket sömn för att orka. Jag lever ett helt annat liv än för tio år sedan men har acceptans för det. Att få må bra är viktigast för mig.

Här hemma har jag så fina blommor på borden från Florify. Vill du skicka blommor så kan jag verkligen rekommendera Florify.

I mina ljusstakar stoppade jag ner lite ägg , lagom påskigt för mig.

Dessa små ljusstakar tycker jag är så fina men vet inte vart de är köpta. Jag har fått dem av Elin.

Jag har bytt lite kuddar här hemma och städat ordning lite till påsk men jag gör inte så mycket. Kalles föräldrar ska komma någon dag ska vi bjuda på surdegspizza. Idag blir det keramik och så besöka barnen. Ja veckorna ser ofta likadana ut. Jag ska åka och lämna deras påskägg för sonen ska iväg på resa. Jag återkommer lite mer med spontaninlägg för det fanns önskemål om det.

Ha en bra dag

Kram Lotta

Skicka blombud med Florify HÄR 🌼

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det blir som det blir”

  1. Onekligen känner man lite besvikelse över att påsken (förra året var den mkt senare) inte blir sådär superduper vädermässigt. Vintern håller allt fruset och ogrönt än så länge, mina odlingsplaner ligger verkligen på is 🙂 Har aldrig bråttom men i år känns det extra segdraget. Lite svårt att få ihop hur mycket krut man vill lägga på påsken, vi har ingen stor påsktradition i min familj med massa påskmat, men man vill ju gärna ses utan för mycket planering. Jag vill ju gärna att mina föräldrar inte ska känna sig för oaktiverade, men vi har blivit en rätt stor familj numera och att ens få till att träffa sina egna barn blir lite klurigt. Ständigt det svåra att vilja göra allt men inte riktigt mäkta med…. kram och ha så fint, ** Milla **

  2. Den är så vacker vasen med fåglarna…jag såg en bild med denna vas med en vit krukväxt i, mycket vackert!…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *