Blåst och mysiga Vimmerby

Innehåller annonslänkar

Jag var ju iväg igår på morgonen igår för att lämna in ett par glasögon på Synsam i Vimmerby och så passade jag på att göra några ärenden. Jag gillar att åka till den lilla gulliga staden som har det mesta man behöver. Förra året köpte jag så gulliga juletiketter på Dollar Store så nu tänkte jag passa på att köpa liknande i år igen och tidigt för de tog slut så fort förra året.

Vi som ska köpa mindre julklappar i år , men de är billiga och söta så jag lägger dem i min julburk.

Det blev även lite ljus och en fin handduk på Rusta, servetter, en tvålpump till diskmedel på Jysk och så glögg. Sedan bar det hem igen till familjen och stormen.

Kalle har börjat baka surdegsbröd igen.

Mamma , Philip och bonusppappa kom på lite smörgåsar och fika och nu ska upp och växa sonen för frukost så vi kommer igång den här dagen.

Vi drack lite glögg också i några små glöggmuggar som jag ärvt efter min morbror.

Vi skulle vara ute hela dagen och jobba med vårt växthus men det blåste så mycket så istället blev vi inne och jag sov en stund på eftermiddagen.

Idag ska vi fortsätta sätta i glasen och jag ska fortsätta pynta lite utomhus. Gavlarna ska målas lite till men sedan är det bara att köra på för vem vet när snön kommer. Jag älskar ju vara utomhus och det ger mig så mycket energi så här på hösten när det blir mörkt fort så nu gäller det att komma ut för sedan blir det så skönt att komma in.

Nästa helg ska jag på spa med jobbet och fira 100 år och jag hade ju tänkt att köpa den här klänningen men den tog slut. Nu har jag köpt den här istället och tänker att den blir bra. Vi får se, man kanske skulle ha något glittrigt på sig men jag använder inte det så mycket sedan och den där röd/svarta satt som smäck och kommer bli bra till jul tänker jag.

Nej nu ska vi sätta fart här. Ni som behöver köpa någon inredning så såg jag det var upp till 40% på Cervera idag här

Ha en fin dag 🍂

Kram Lotta

Massa fin höst och julinredning HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Blåst och mysiga Vimmerby”

  1. Ohh Vimmerby är så fin stad och det är inte så långt ifrån mina vanliga hemtrakter. Min pappa är född i Eksjö och min syster bor i Tranås så har varig mycket där omkring och så även i Vimmerby. Samt vilken utsikt ni får från växthuset,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *