Baka och bokföring

Efter bakat tre sorters kaka blev det en promenad och nu har jag hamnat i sängen och sa lata mig en stund. Jag skulle behöva börja med min bokföring som ska in för förra månanden. På måndag ska jag fixa mina naglar och ut och gå med min vän Maria och då brukar jag passa på att åka och lämna bokföringen.

Det var så vackert ute på morgonen så jag tog med mig kameran när jag skulle kissa hunden. Han lekte i snön och jag gick omkring och myste. Alltså natur gör mig så lycklig.

Jag kände hur viktigt det är för mig att få ännu mer göra saker jag tycker om, så i år ska jag vara ute i trädgården och skita ner mig mycket. Jag älskar att skita ner mig. Tänk i vår när alla hundratals lökar kommer i trädgården. Så mycket underbart som väntar.

Nu ska jag sätta mig och kolla lite Youtube och leta lite inspiration till kommande kontor som vi ska fixa i gästrummet. Vi har ett skrivbord som vi köpte när vi skulle ha huset som sommarstuga, men nu när vi bor här så skulle jag behöva ett litet bättre kontor om jag kan sprida ut mig på när jag jobbar.

Ha en toppenfin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Baka och bokföring”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *