Apelsiner och nejlika

I år har jag valt ut det julpysslet som jag längtat efter att göra och inte gjort på länge som tex apelsiner med nejlika.

Doften av den i vardagsrummet och i köket är underbar. Dofterna gör så himla mycket för julkänslan tycker jag. Man kan alltid lägga lite nejlika, kanel osv i någon kruka bara för att få lite juldoft i rummet.

Jag har tittat på lucia än. Jag sover så länge nu för tiden och igår var jag uppe ganska sent och fixade i köket. Jag fick feeling och satte igång och plockade lite renare på bänkarna. Ikväll ska jag titta på lucia, kolla mina Youtubetjejer osv Det kommer bli en massa mys.

Jag har så mycket bilder att visa er men det kommer lite när jag känner att jag har ork och tid. Den här julen är jag verkligen rädd om mig själv och jag har det så bra. Jag önskar er alla få känna så också.

Ta hand om er bästa , glad lucia 🌲

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Apelsiner och nejlika”

  1. Så mysigt du har gjort! Så enkelt pyssel egentligen men som ger så mycket. Dofter är verkligen en stor del av julen. Jag älskar doften av de lila syrenerna bl.a men även som du skriver nejlikor och kanel.
    Ha en fin dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *