Jag har acceptans för den jag är just nu

Det blev en sen ikväll igår men jag känner mig inte trött utan mest lycklig. Du vet när du haft så låg energi när du inte orkat sminka dig till att kunna fixa dig , åka och jobba och träffa alla människor känns stort. Jag jämför mig inte med andra och ni ska inte jämföra er med mig men att kunna vända en utmattning och orka saker igen är så underbart. Allas resa i livet ser olika ut, jag berättar min men såklart finns det mycket som jag aldrig skriver om här.

Jag har hittat en trygg plats igen där jag tycker om att vara. Känner att jag kan vara exakt den jag är i alla olika situationer, orkar det jag tar för mig och har de där hålen. Förra veckan fick jag avboka två möten med vänner för att jag inte orkade i och hann men så är det. Min energi kommer först och de som vill vara med mig de väntar. Jag har respekt för mig själv också. I början i mitt utmattning förstod jag inte och vågade inte säga nej till saker och möten och förstod inte vart min nya gräns var. Då när jag var som sjukast, men nu är det hur lätt som helst. Jag har acceptans för den jag är just nu. Det är så skönt.

Tänk vad livet lär en.

Idag ska jag jobba igen men sedan ledig och åka på Skördemarknad till Öland. Ikväll när jag varit på kören kommer Elin och vi ska packa lite. Jag längtar så mycket!

När dimman ligger som tätast tror man inte det ska lätta, men nu är både Elin och jag friska igen men har vi våra biverkningar som vi kommer få leva med. Livet har tufsat till oss och gjort oss starkare, mer grundade och mer närvarande. Varje dag jag kan göra någon glad, hjälpa någon, få vara viktig i någon annans liv känner jag mig glad. Dagar när jag ger mig själv acceptans och lugn i de ”hålen” när jag laddar och bara är hemma. Jag jobbar inte heltid längre men jag har kvalité i det lilla livet som jag kallar det.

Nu ska jag åka och hjälpa mina kunder sedan blir det ledigt igen

Ha det så fint alla bloggläsare, tack för du är med resan i livet. Den krokiga resan som innehåller allt.

Kram Lotta

Höstsnyggt annan snygg klänning här, liten söt jacka här och stickad tröja här

Erbjudande Ellos

HÄR

33% på dyraste varan och/eller 5% på redan rabatterade varor hos Ellos, använd koden ARSTIDERSEP24

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag har acceptans för den jag är just nu”

  1. Mjukt och fint inlägg som säjer så mycket. Älskar följa er, ha det så kul på Öland med Elin och njut mor och dotter tid. Du är så fin i din klänning och håret.

  2. Du skriver så klokt och insiktsfullt. Jag är övertygad om att många blir inspirerade av dig! Hoppas du får fortsätta att leva i harmoni.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *