Jobb och så skogen

Jag ska jobba några timmar men sedan ska jag hem till familjen och vi ska gå till skogen och plocka svamp och lingon och ikväll blir det kräftskiva. Är vädret fint kan vi sitta på flotten eller så blir det i växthuset. Här i köket har jag lagt på den gröna duken igen här och funderar på att klippa sönder den nya duken här med päronen. Visst kan man lägga en över. Ja vi får se, ska duka till kräftorna ikväll först. De har fått in nya ljus också som blir fint med lite mer murriga färger.

Jag gav bort lite koppar till min syster och köpte några i glas här, så snygga och alltid velat ha några i glas. Fanns dessa här också men de var lite dyrare.

Fixade håret igår med lite mörkare botten och några slingor, blev så nöjd!

Ja nu vill man ha lite mysiga textilier igen. Jag har ju många kuddar från Lexington men skulle gärna vilja ha lite åt det murriga hållet också, brukar spara på någon då och då. Imorgon kanske vi hinner jobba lite på Sjöstugan annars får det bli jobb där när vi är lediga en vecka. Vill få bastun klart först.

Nu får ni ha en bra dag, det ska jag ha.

Kramar Lotta

Kod Ellos ARSTIDERAUG24 Den är på 33% på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor ( du får testa koden för några varor gäller ej) Gäller tex här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Jobb och så skogen”

  1. Vad gott med kräftor, vi var bjudna på kräftkalas igår, och det var så smaskigt. Mysigt nu att boa in sig och göra lite höstfint inne.
    Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *